sunnuntai 14. elokuuta 2016

seuran omissa kisoissa

Tänään käytiin juoksemassa mustavalkoisten kanssa yhteensä neljä rataa. Kerrankin pääsi juoksemaan kaksi samaa rataa ja kerrankin saatiin kummallekin mustavalkoiselle hyvä sujuva rata, jolloin pääsin vähän vertaamaan, että miten pojat liikkuvat toisiinsa verrattuna. :) Rinta rinnan ne menivät, sillä aikaeroa kertyi Nokin voitoksi noin 0,5 sekuntia ja tuo ero tuli kahdesta laukasta, joiden aikana Pikan rata töksähti. Muuten pojat pistelivät aivan samaa tahtia.

Oli kyllä kaiken kaikkiaan varsin kiva kisapäivä. Pikan kanssa tekeminen alkaa tuntua paljon tutummalta kuin ikinä aiemmin. Pystyn ennakoimaan ja luottamaan, eikä koko ajan tarvitse mennä "oho kato se reagoi noin oho hups viuh wroom oho" -tunteella. :D Ekalla radalla tosin Pika sanoi Wroom ja sinkoutui suoralta putkelta kohti ääretöntä, mutta minä olin auttamattoman myöhässä kertomaan muutakaan. Ne hetket, kun minä olin paikalla kertomassa mitä tapahtuu, Pika noudattaa annettuja ohjeita hirmuisen hienosti. :)

Nokin kanssa ekalla radalla rimat räpsyivät ihan huolella. 65cm rimat ja Nokin hedelmäpelinä pyörivät silmät ja kierrokset aivan katossa saivat aikaan sen, että kolme rimaa putosi. Toisella radalla putoaa yksi rima, kun ohjaan huonosti. Lisäksi Noki vapautti itsensä puomilta. En ollut ollenkaan osannut edes ajatella, että se tekisi niin, joten en osaa reagoida, vaan jatkamme rataa. Tämä tietää sitä, että piirimestiksissä käskytetään vähän tiukemmin kontaktille ja sen jälkeen seuraavissa kisoissa mennään kontaktinatsilinjalle. :) Virheestä ulos.

Päivän neljästä radasta kolme päätyi videolle:Tässä linkissä rinta rinnan juoksevat mustavalkoiset. Toivottavasti videoiden kohdistus toimii.. En lupaa varmaksi. :D
Noki hyp 140816 vs. Emppu ja Pika I-Hah Ojanko 14.8.16 by emppu

Ei kommentteja: