tiistai 18. heinäkuuta 2017

kontaktitreeniä

Papu pääsi tänään treenaamaan puomin alastuloa, joka oli nostettu maahan. Apupalkkaajana oli Maija ja tavoitteena oli kirkastaa edelleen sitä, että mikä se oikea paikka oikein on ja mitä siinä kuuluu tehdä. :D Papuhan välillä tarjoaa monenmoisia ja sen päästä saattaa pyyhkiytyä hetkellisesti täysin, mitä olikaan tarkoitus tehdä. Niin kävi tänäänkin kertaalleen. Se hakeutui ensimmäisellä treenipätkällä hyvin oikealle kohdalle, Maija palkkasi ja minä vapautin etupalkalle. Mutta sitten, kun tauon jälkeen palattiin tekemään uudestaan, oli Papu aivan kysymysmerkkinä. Se tarjosi 2o2o-temppua puomin sivulle, juoksi kontaktikohdan läpi, pyöri ja hyöri.. Mutta lopulta se keksi uudestaan, mitä siltä haluttiin ja sitten homma toimikin oikein mainiosti. :)

Vaikeutettiin heti hommaa siten, että Papu tuli kontaktilankulle U-putken kautta. Sekin toimi yllättävän hienosti! Papu tuli pari kertaa niin lujaa, ettei sen kropanhallinta yksinkertaisesti vain riittänyt pysäyttämään oikeaan kohtaan, vaan se valui seistä pönöttämään kontaktilankun ulkopuolelle. Korjasi kuitenkin tekemistä hyvin ja teki muutamia niin vauhdikkaita ja hienoja suorituksia, että sydän oikein pumpsahteli onnesta. :) Tosi hieno tenava! Se länttäsi kovasta vauhdista etutassut maahan aika samassa hengessä kuin silloin kun se elvyttää vinkuankkaa. :D

Jatkettiin myös vauhtiympyrän kimpussa ja hyvinhän se jo sujuukin. Papu katsoo hienosti eteenpäin ja irtoaa putkeen kerta kerralta kauempaa. :) Toisaalta se irtoamisesta huolimatta reagoi rytmitykseen ihan hirveän tehokkaasti. Sillä on ikään kuin todella herkkä käsijarru, jota saa nykäistyä rytmittämällä melkein hallitsemattoman voimakkaasti. Vaatinee harjoitusta ja rutiinia, että opin Papun ohjaustehostimen, kaasupolkimen ja jarrumekaniikan käyttöä.

Ei kommentteja: