tiistai 10. elokuuta 2010

Koska en itse ole vielä niin syvällä agilityssä, että minulla olisi ns. agilitymielikuvitusta, hyödynnän törkeästi muiden mielikuvitusta. (Tai sitten teen muiden mielikuvituksesta omaani muokkaamalla, en tiedä..)

Ojangossa esteet ovat siis aina sijoittuneena jotenkin, kun sinne saavun. (Huikea huomio, eikö!) Niinpä olen ottanut tavaksi tämän valmiin sijoittelun avulla muodostaa jotain sellaista, mitä voin harjoitella. Lähiaikoina olen etsinyt sijoittelusta aina jotain sellaista, että voin treenata joko kontakteja osana rataa tai sitten keppejä osana rataa.

Ja tällä kertaa esteet oli sijoiteltu niin, että pääsin treenaamaan kumpaakin! (Ja lisäksi rengasta, joka on meille ihan vieras este ja sitä pitäisi ehdottomasti harjoitella varmemmaksi..)Kola otti kontaktit ihan mielettömän hienosti! Se on selvästi tajunnut jotain olennaista kontaktiesteiden suhteen. Se näyttää tajunneen, ettei matka jatku joka tapauksessa, jos sählää, riehuu, karjuu ja karkaa kontaktilta ilman lupaa. JESH! Pystyin jopa kertaalleen kevyesti hölköttelemään kontaktin ohi, ja Kola jäi silti istumaan! Jei jei jei!


Radalla oli toki muitakin esteitä siellä täällä, joten jouduin valitsemaan.
Tältä näyttää jonkun muun mielikuvitus minun soveltamanani:

Ei kommentteja: