lauantai 11. joulukuuta 2010

Uusia haasteita.

Koska uusia haasteita tarvitaan elämään aika ajoin, niin päätin ryhtyä toimeen, kun kävi ilmi, että vesikoirat-foorumi on kadonnut bittitaivaaseen.

En tiedä, kuinka suuren työn olen mahdollisesti ottanut vastaan. Sen näyttää vain aika. En ole koskaan aiemmin pitänyt yllä keskustelufoorumia, mutta sain kyllä kunnian toimia edesmenneen foorumin moderaattorina. ;)

Elän toivossa, etten joudu suuren heimosodan keskiöön tämän foorumin kautta. Lisäksi elättelen toivetta, että foorumi löytäisi edes osan niistä mahtavista tyypeistä, jotka ovat tehneet vesikoira-foorumista sen, mikä se on koko vesikoirahistoriani ajan ollut - eli suuri tuki ja apu niissä hetkissä, kun kaikki sen oman vesikoiran kanssa tuntuu kaatuvan päälle, epätietoisuus on iskenyt tai kun joku suuri onnen läikähdys on sattunut osumaan kohdalle.

Sen pidemmittä löpinöittä:

http://vesikoirat.foorumit.fi

3 kommenttia:

Clintan kirjoitti...

Hienoa Emilia.Vaikken edellisellä foorumilla juuri kirjoitellutkaan kovin usein,sain sieltä monia hyviä neuvoja koiriani koskien.Kivaa kun joku jatkaa tätä työtä.Onnea foorumin ylläpitoon.
Liisa

Partasen emäntä kirjoitti...

KIITOS, Emppu! :) *lähtee heti tutustumaan*

Jaana kirjoitti...

Rohkea olet, mutta kiitos, kun täytät tämän aukon.
Jaana ja portugeesiosasto