tiistai 8. maaliskuuta 2016

sehän repesi

Polvi ei vaan tuntunut yhtään paremmalta oikein missään vaiheessa. Niinpä varasin ajan fyssarille. Polvitaive oli ja on niin julmetun jäykkä ja kipeytyy nopeasti ihan vaan kävelystäkin, että pahimpana pelkona ajattelin kierukan menneen ns. tuhannen paskaksi.

Helpotus oli melkoinen, kun fyssari aika nopeasti totesi, että erittäin todennäköisesti eturistisiteen rakennusta varten takareiteen tehty haava on muodostanut kiinnikkeen/kiinnikkeitä, jotka nyt lauantaina ovat repeytyneet irti.

Pari viikkoa taukoa aksatreeneistä (paitsi estetreeniä menen tekemään, kun se ei vaadi juoksemista eikä edes kävelyä, jos ei tee mieli kävellä) ja sen jälkeen paluu treeneihin ja kisoihin.

Huh. 

---
 ..ja näköjään, kun tarpeeksi moneen osoitteeseen laittaa vaatimuksen lattian laskun eräpäivän siirrosta siihen hetkeen, että lattia on korjattu, niin eräpäivä tosiaankin siirtyy. Ei se tietenkään ensimmäisen mailin perusteella siirtynyt mihinkään. Se mailihan lähti perjantaina vain Remontti Miehelle ja firman laskutukseen. Se maili kaikui kuuroille korville. Mutta annas olla, kun tänään pistin viestin kaikkiin mahdollisiin firman osoitteisiin aina laskutuksesta johtoportaaseen asti, niin vastaus tuli puolessa tunnissa.

Olen oikea unelmien asiakas. Valitan ja reklamoin, vainoan ja löydän vikoja vikojen perään. Kuka haluaisi tulla tekemään minulle eteisremontin? Kättä reippaasti ylös vaan.

Ei kommentteja: