sunnuntai 17. lokakuuta 2010

noki treenaa takaaleikkausta..

..ja eihän se vielä suju yhtään. :D Siinä riittää harjoiteltavaa tuleviksi ajoiksi.

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Sä olet liian paljon Nokia edellä putken jälkeen, jotta takaaleikkaus onnistuisi. Ajadut niin lähelle aitaa, ettet kerkiä enää leikkamaan takaa. Sun pitäisi saada vaihdettua puolta paljon lähempänä sitä edeltävää aitaa.

ugh. Olen puhunut. =)

emilia kainulainen kirjoitti...

No hei, sain ihan saman ohjeen Pipsaltakin! :D Mutta kun! Mulla on tähän ihan se selityskin: Yritän joka ikinen kerta leikata aiemmin, mutta kun se pirhanan rakki ei vaan lähde sinne minne osoitan niin sitten ohjaan ja ohjaan ja näytän ja näytän ja lopulta olen siinä ihan väärässä paikassa! NI! ;D Ja se pirhanan rintamasuuntakin yritti ainakin jossain videossa ohjata Iikkua, mutta ehei, kun se vaan juoksi mun eteeni ja olisi kiertänyt hypyn, jos olisin leikannut aiemmin. NI!

Nimetön kirjoitti...

Noki katsoo sua ja reagoi sun liikkeeseen ( mikä on ihan hyvä asia agiliidossa ;)). Palkkaa leikkauksissa eteen eli esim. heittämällä palloa tai apuohjaaja heittää esteen yli samalla kun leikkaat tai on esteen takana ja tiputtaa sieltä pallon Nokille. Noki oppii että voi mennä itse käskyllä eteen samalla kun mamma tekee jotain kummaa takana.
Ja kannattaa treenata ensin yhdellä tai kahdella esteellä.Mitä enemmän "autat" eli meet vaan lähemmäs ja lähemmäs sitä hankalammaks toi homma tulee.
Zilinkin kanssa sai alkuun palkkailla ja treenailla leikkauksia, nykyisin ei ole ongelmia :).

emilia kainulainen kirjoitti...

Niin.. Miksi en itse keksinyt sitä, että voin palkata Nokin vaikka sillä pallonheitolla esteen yli..? ;) No. Oppimassa ollaan, molemmat! :D

Tuntuu muuten itsestä ajoittain siltä, että kun Noki näkee palkkapallon, se ei tajua enää pätkääkään, mitä itse tekee eikä näin ollen opi mitään, kun kaikki huomio menee palloon ja kroppa on vaan aivoton pallorobotti. Mutta kaipa siinä sivussa jotain oppiikin.

Nimetön kirjoitti...

Siksipä pallon pitääkin olla vasta palkka ei houkutin. Pari ekaa kertaa voi palloa ihan näyttää, jos ei tajua irrota itse esteelle. Sen jälkeen pallo lentää vasta kun on jo suorittamassa estettä.
Agility on ihanan haastavaa ;). Jos olisi kauhean helppoa ja kaikki koirat samanlaisia niin tuskin olisin sitä toistakymmentä vuotta harrastanut.
Sanna