keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Maijun treeneissä

Päästiin Nokin kanssa pitkästä aikaa Korhosen Maijun treeneihin. Polvi on vielä kipeä, joten ohjaaminen tuntui vähän kankealta varsinkin, kun piti kääntyä ja vaihtaa juoksusuuntaa. Mutta onneksi polvi on kuitenkin jo paljon parempi kuin viikko sitten..

Maijun treeneissä pääsee aina tuntemaan, että osaa ohjata koiraansa, mutta että silti on myös paljon paikkoja, missä voi parantaa. Treeneistä jää poikkeuksetta hyvä mieli ja niin koira kuin omistajakin saavat onnistumisen kokemuksia. :)

Treeni sisälsi meille aivan upouuden keppikulman (totaalinen avokulma) ja "vaikket näe oikeaa valssauskohtaa, sinun pitää tuntea se!" -henkistä filosofointia. :D AVOkulma meni aivan tyrmistyttävän hienosti, vaikka minä pessimistinä oletin, että kun menen kepeille söhläämään - ja sitä en ole koko kesänä tehnyt - niin Noki menee hommasta aivan sekaisin. Eikä mennytkään, vaan teki kuin oltaisiin aina tehty tuollaista treeniä. :)

Putkesta putkeen irtoaminen meni loistavasti. Kepit sen sijaan tarvitsevat taas treeniä. Noki osaa kyllä tehdä kepit hienosti ja hakea aloitusvälin, mutta jos minun vauhtini hidastuu, se hidastaa myös ja tulee pois kepeiltä.

Treenit tiiviissä viiden minuutin koosteessa: (ääniraitana ja virallisena kommentaattorina Maija;)

Ei kommentteja: