tiistai 27. syyskuuta 2011

saksalainen, Mein Gott!

Pää näyttelee varsin suurta roolia agilityssä. Jännä juttu. Ja vielä jännempi juttu on se, että jonkun ohjauskuvion osaa yhdessä kohdassa, mutta kun feng-shui ei toimi jossain toisessa kohdassa treenialuetta, niin sittenhän se ohjauskuvio ei onnistukaan. Eli sama suomeksi: Osaan hyppiä yhdellä jalalla olohuoneessa, mutta makuuhuoneessa menen turvalleni, jos edes yritän.

Onneksi tuli videoitua tämän päivän Maijun treenit, sillä enpä olisi muuten itse uskonut, että osaan tehdä saksalaisen yhdessä kohdassa rataa, mutta en täsmälleen samanlaisessa tilanteessa toisessa kohdassa rataa - kun en vaan tajunnut, että kyse on samasta ohjauskuviosta. Tai tajusin kai, mutten tajunnut, että esteetkin ovat täsmälleen samalla tavalla molemmissa kohdissa. En vaan tajunnut. Pölhö minä.

Videon alussa saksalainen EI. VAAN. ONNISTU. Ei millään. Ei missään vaiheessa treeniä. Puomi-putki -yhdistelmän jälkeen saksalaisessa ei puolestaan ole mitään ongelmia kuten ei myöskään keinun jälkeen olevan hypyn yhteydessä. On se jännä.

Ei kommentteja: