sunnuntai 9. lokakuuta 2011

kakkosiin :)

Tänään vihdoin ja viimein saatiin kolmas nolla ykkösistä. :)

Ensimmäinen rata oli hyppäri, jossa saatiin kymppi kahden riman putoamisen takia. Rimojen pudottelu oli hieman outoa, sillä hypyt olivat ainoastaan 55cm:n korkeudessa. Mahdollisesti yksi syy oli alusta, jollaisella ei olla aiemmin treenattu tai kisattu eli hiekkapohjainen urheilukenttä. Todellinen yllätys tuli ilmi, kun menin kisapäivän jälkeen katsomaan tuloslistoja: Noki oli koko hyppärin nopein koira! :O Ei tokikaan sijoituttu, kun virhepisteitä riitti, mutta oltiin silti nopeimpia. Ohitettiin bortsu ja aussi jos toinenkin.

Toiselta radalta otettiin hylly, kun en voinut uskoa, että Noki menisi ihan suoralta linjalta U-putken väärään päähän. Kepit-pituus -yhdistelmä veti ohjauslinjani ilmeisesti niin pahasti väärään päähän, että pelkkä käden ohjaus ei riittänyt viemään oikeaan päähän. Noki valitsi väärän pään. Muuten rata meni hienosti. :)

Viimeiseltä agi-radalta saatiin lopulta nolla. Aika taistelun takana se oli ja radalla oli parikin sellaista kohtaa (puomin jälkeen 2 hyppyä -> keinu + A:n jälkeen kahden hypyn hyppääminen niin, että päästään putken oikeaan päähän), joiden suoriutumiseen tiesin nollan kaatuvan, jos se johonkin kaatuu. Eipä kaatunut, vaikka lähellä oli. Nollan lisäksi tärkeintä on, että olen oppinut ennakoimaan vaikeita kohtia ja ajattelemaan ohjauksessa koiran linjoja. :)

Kakkosiin, siis!

hyppyrata

Eka agirata

Toinen agirata, se nollarata siis

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onnea hienosta radasta! Tai oikeastaan radoista, sillä kun teidän menoa katsoi, olette kyllä täysin valmiita kakkosen kiemuroihin. Toisin kuin eräs tässä hyvin lähellä lattialla :-)

emilia kainulainen kirjoitti...

Jaana, Fridahan oli erittäin mainio sirkuseläin ja sen jälkeen agilityeläin! :D

Outsikka kirjoitti...

Onnittelut kakkosiin siirtymisestä! Olette kyllä molemmat menneet isoilla harppauksilla eteenpäin, tosi hieno on ollut seurata teidän edistymistä videoilta.
Onnenpotku tuleviin startteihin!

T: Outi+Gösta & Gina

Tiina kirjoitti...

Vau, onnittelut ja tsemppiä kakkosiin :)!