perjantai 18. huhtikuuta 2014

Aina oppii uutta :)

Eilen Timon tämän kauden viimeisissä treeneissä tehtiin Pikachun kanssa ensimmäistä kertaa ikinä 20 esteen rata yhdellä kieltovirheellä varustettuna läpi. Koko treeni meni aika vahvasti ruoskitussa nollaratatreenihengessä ja hiki suorastaan roiskui oman vuoron päätteeksi. :D "Uudestaan alusta vaan." "ALUSTA." "Uudestaan!" "Alkuun vaan." "Alusta." "Sä saat tehdä vähän pidempää pätkää tässä...  eli alusta!" Viimeisillä toistoilla tuli jo pehmeitä rumia sanoja, kun marssin lähtöpaikalle uudelleen ja uudelleen. :D Mukavaa oli huomata, että Pika kesti toistojen määrän eikä lyönyt hanskoja tiskiin. Treenin varrella sain taas suoraa palautetta siitä, miten "TÄSTÄ MATOSTA EI JÄÄNYT MILLIÄKÄÄN TAMPPAAMATTA. SÄ TÖPÖTIT J O K A I S E N KOHDAN TÄSTÄ MATOSTA. PIDEMPIÄ ASKELIA!!!"

Jäi tosi hyvä mieli ja tunne, että kyllä me Pikan kanssa yhteissävel vielä löydetään. :) Treenin lopuksi Timo kertoi, että treeni (meillä muokattu sen verran, että kepit ja kontaktit oli poistettu) oli ollut tällä viikolla mm. MM-tasolla kisaavilla koirakoilla, joten sikäli voinen olla ihan ylpeä, että Pikan kanssa selvittiin radasta yhdellä kiellolla.

Paljon on opittu Pikan kanssa tässä Timon talvikauden aikana - ja paljon on vielä opittavaa. :)

Tänään puolestaan Nokin kanssa kisoissa tuli todettua, että Noki on oppinut, että puomin kontakti ei oo niin justiinsa. Ensimmäistä kertaa kolmosluokassa saatiin kontaktivirhe puomin alastulolta! Ja siinä samalla sikaillessaan Noki sinetöi ns. kontaktitylytyskauden alkaneeksi. Meillä ei ole mitään tarvetta tehdä kisoissa mahdollisimman nopeita nollia tässä vaiheessa kautta. Voidaan ihan hyvin tehdä vaikka yliaikanollia, kunhan kontaktit tulevat jälleen taotuiksi tuon kilttiäkin kiltimmän sikailijan aivoihin. Tylytys aloitettiin heti toiselta kontaktiradalta ja kävi ilmi, että kerran käsketään napakasti ottamaan se perhanan kontakti, niin sitten se on vaan pakko ottaa. Kunnollisia pysäytyksiä tehdään siis ainakin SM-kisoihin asti. Siitäs saat, possu-Noki!

Lisäksi tajusin, että Noki on oppinut tulemaan putken "väärään" päähän ohjauksessani! Vitsi miten superia! Olen oppinut käyttämään vastakättä niin, että saan sen avulla Nokin väistämään ansaesteitä ja tulemaan putken suista ohi. Tänään kisoissa mentiin siihen "vaikeaan" päähän pariin otteeseen ja väistettiin yksi ansahyppy - ja kaikki tämä vastakäden ansiota! Jesjesjesjesjes!

Tämän päivän radoista jäi sama tunne kuin viikko sitten Kirkkonummella. Ei ole kiire. Ei ole hätä. Ehdin ajatella. Ehdin katsoa Nokia. Siis oikeasti katsoa, ei vain hätäisesti vilkaista, että "Apua se menijo!" Oma liikkumisenikin näyttää videoilla rauhallisemmalta, suorastaan hitaalta. Etenemät ovat kuitenkin ihan normaalien rajoissa, joten kai me silti liikutaan ihan tavallista vauhtia.

Huomenna uudelleen kisaamaan! Toivottavasti feng shuit ovat huomennakin yhtä hyvin järjestyksessä kuin ne tänään olivat! ;)





Lopuksi video siitä, miten Karvanappula opiskelee herra Isosedältä kuplien kalastamista. Oppimista ei voine estää - vaikka haluaisi..

Ei kommentteja: