sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

kisaamassa jälleen

Noki lukee rataa puomia juostessaankin. Se selviää alla olevasta videosta. Noki näkee alastuloa kohti tullessaan, että "ehheheeeei, tää rata EI tule jatkumaan eteenpäin vaan sivulle!!!!" Perhana. :D Harjoiteltavaksi NOKIN osalta menee _ehdottomasti_ se, että rimat pysyisivät hypyillä, joiden jälkeen tulee käännös. Rimat putoavat aivan liian usein. Niin kuin videollakin. Grrr...


"Pahus! Huh! Oho! Jaiks! Huidon! Iik! KEPIT!!!" -rata, jossa homma lähtee karkaamaan käsistä, kun olen suoran putken jälkeen askelen verran myöhässä ja Noki lukee ohjauksen väärin ja kääntyy hypyltä väärään suuntaan. Joudun ohjaamaan Nokia kauemmin seuraavalle hypylle kuin mitä olin ajatellut, joten puolenvaihto ennen muuria jää kaukaiseksi haaveeksi. Olisin ihan hyvin voinut juosta muurin sitä puolta, johon sitten pakon sanelemana jäin, mutta aivot eivät ehtineet kahden esteen aikana luomaan vaihtoehtoista suunnitelmaa. Niinpä väkisin vaihdan puolta, vaikka siinä ei ole järjen hiventäkään. No. Noki on kiltti ja tekee niin kuin käsken. :)

Tässä radassa ei oikeastaan muuta hyvää ollutkaan kuin se, että ehdin hyllyn jälkeen päättää, että lähetän Nokin pussille ja layeroin kepit. Se toimi hienosti! Osa koirista meni muurille, kun ohjaaja meni keppien toiselle puolelle törkkäämään keppien ekaan väliin ja osa koirista kaartoi muuten vain liian pitkälle. Noki ei kaarra milliäkään mihinkään vaan tulee suorinta reittiä kepeille. :) Homma on kuitenkin jo hylly, koska lähtötilanteessa lähden tekemään ROHKEASTI pakkovalssia kolmannen esteen taakse, mutta rohkeus ropisee lattianrakoon, kun annan Nokille vapautuskäskyn. En luotakaan Nokiin, vaan tuijotan pakkovalssihuitomisessa Nokia, enkä paikkaa, johon Nokin haluaisin. Noki tulee hypystä yli ja se on siinä. Lisäksi rimatkin lentelevät. Höh.

Ei kommentteja: