sunnuntai 7. syyskuuta 2014

KAAHOTI KAAHOTI!

Hän kaahottaa ja kaarrattaa ja karjuu! Ai kuka? No Pikkari.

Ekalla radalla tänään homma lähti liukkaasti liikkeelle, Pika liikkui todella hyvää kyytiä, teki todella vauhdikkaan hyvän keinun, irtosi putkeen.. ja sen jälkeen. KAAHOTI! KAARRATI! Se laukkasi komeaa vauhdikasta mutta löysää kaarta selkäni taakse, eikä edes yrittänyt tulla ohjaukseen. Ja näin ollen tuli ohi hypystä, vaikka ohjauksessani _mikään_ ei ohjannut siitä ohi selkäni takaa. SikaPika! Lisäksi se lueskeli esteitä vähän sieltä ja täältä. Ja jotta koko homma olisi tarpeeksi katastrofi, Anne S. oli tehnyt 90 asteen poistumiset A:lta. Jepjep. Ei olla sellaista tehty koskaan, joten sehän meni sitten ihan vituroiksi. Pika ei ottanut alastulolla toista laukkaa, vaan sinkautti aivan liian ylhäältä vinoon. Nämä täytyy pistää tehotreeniin, kuten A muutenkin. Myös suoralla poistumisella Pika nimittäin otti toisen laukan turhan ylhäältä. Se osui kyllä kontaktiin, mutta saisi venyttää laukkaansa tehokkaammin, niin osuminen olisi varmempaa.

Toisella radalla otettiin A:lta vinoon poistumisesta vitonen. Lisäksi yhdessä kohdassa unohdin, mitä minun piti ohjata ja toisessa kohdassa olin ihan auttamattoman myöhässä valssissa, joten tikutin takaperin metritolkulla ja kalastelin Pikaa selän takaa. Tultiin hopealle tällä karsealla suorituksella, joten jee. (....)

Kolmannelle radalle lähdettiin paljon paremmalla fiiliksellä kuin kahdelle ekalle. Ja videosta näkee, että Pikkarin kierrokset eivät olleet yhtään laskeneet, vaikka takana oli jo kaksi rataa. Huoh... Herra MINÄ-IRTOON-TÄNNE-NYT!!! -Pikkari meni eikä meinannut. Joo, huitaisen kädelläni ihan turhan tehokkaan irrotuksen kakkoshypylle. Ja kyllä sinne putkeen sitten makseista irtosi useampikin koira. Mutta kyllä se silti tuli aika yllättäen. Olin rataantutustumisessa kyllä miettinyt, että siellä se putki on kutsuvana, mutta ajattelin, että sijoittumiseni kertoo Pikalle, että putkeen ei todellakaan mennä. No ei todellakaan kertonut. :D Kepeillä testasin rohkeaa sivulle irtoamista ja Pika tuli toiseksi viimeisestä välistä pois. HmpH. Muuten rata oli tosi hyväntuulista ja R Ä Y H ! -karjaisuin maustettua kivaa putkesta putkeen -sinkoilua. :)


Ei kommentteja: