torstai 27. huhtikuuta 2017

papu treenaa

Papu on nyt kahtena tiistaina käynyt Iinan treeneissä. Viime viikolla testattiin pimeää putkikulmaa ekaa kertaa ikinä: ei ongelmaa. Tällä viikolla testattiin putkesta suoraan juoksemista, kun minä irtoan putken aikana sivulle (putki meni puomin ali, joten en pystynyt etenemään putken suuntaisesti): haasteita. Vietiin siis etupalkka Papun kanssa Iinalle ja sitten lähetin Papun umpikulmasta putkeen niin, että oltiin aika yhtä aikaa putken toisessa päässä. Papu ei halunnutkaan mennä etupalkalle, vaan lähti kilttipilttinä minun liikkeeni suuntaan. Tätä täytyy siis treenata. Jos minä seisoin paikallani lähettämässä Papun yksin putkeen, se kyllä pinkoi etupalkalle taakseen katsomatta.

Tänään käytiin Ojangossa vähän juoksemassa U-putkesta suoraan putkeen ja toisessa treenissä siivekkeen kierron kautta suoraan putkeen pinkomista. Papu haki hienosti U-putken jälkeen suoran putken, vaikka olin jo kaukana suoran putken vieressä juoksemassa. Takaakiertokin sujui kerrassaan mainiosti. Tämän lisäksi tehtiin parit toistot valssin alkeita, niistoa ja päällejuoksua. Niisto toimi kuin aikuisella koiralla! Pystyin lähtemään rohkeasti niistosta liikkeelle ja Papu jäi yksin suorittamaan siivekkeen kiertoa. Taitava tenava. Päällejuoksutreeni jäi ihan pariin suoritukseen, koska yksin treenatessa olisi vaatinut Papulta paikalla istumisen vahvaa hallintaa, että treeni olisi ollut järkevästi toteutettavissa. 

Tenavan kanssa treenaaminen on ihan hirveän hauskaa. :) Se haluaa tehdä ja osallistua ja taipuu kuin pieni silakka. Pikaan verrattuna se on kuin kastemato. Kola ja Pika ovat enemmän sellaisia POIS ALTA TÄÄLTÄ TULEE HÖYRYVETURI TUUT TUUUUUUT -suoraan tykittäviä ja taipumisen osalta kankeampia. Noki ja Papu joustavampia ja ketterämpiä. Nähtäväksi jää, millainen pikkuaksaaja tuosta marakatista tuleekaan. :)

Ei kommentteja: