tiistai 13. kesäkuuta 2017

Huiskis! Ja suihkis! Ja ROAAAAAAAAAAR!!

Iinan treeneissä ratapohja oli tehty Rauno Virran ratojen perusteella SM-kisoja silmällä pitäen. Pika oireili eturauhastaan, joten se on saikulla, eikä lähde korkkaamaan tänä kesänä arvokisauraansa. Niinpä radalle pääsi luottomies Noki. Radalle lähtiessä oli jo hirveän hyvä fiilis. Sama fiilis jatkui läpi radan. Rauhallisen päättäväisesti tehtiin hirmu hyvä nolla heti ensimmäisellä suorituksella. Flow-tila. Se se oli. Maalissa teki mieli karjua kuin leijona. Se oli niin hemmetin siistiä, vaivatonta, luottavaista.. Ennakolta ajattelin, että muurin palat kolisevat, jos joku kolisee. Niinpä keskityin katsomaan, että muurin palat pysyvät. Eivätkä ne edes kolahtaneet.

Radalla ei jäänyt hiottavaa kuin yhden ylimääräisen laukka-askelen korjaaminen, kun putken väärän pään ohituksessa Noki ehti kurkata väärää päätä sen yhden väärään suuntaan otetun laukan verran. Korjattiin se ja testattiin rytmillä ohjaamista toiseen kohtaan. Ja se oli siinä. Sen enempää hinkkaamista ei ollut mitään syytä tehdä.

Niinpä ehdin hakea neiti Tehotytön autosta kokeilemaan Rauno Virran haasteita. Tehtiin ensin esteitä 5-6. Se sujui mainiosti. Lisättiin hommaan este 4 ja hupsis, Papu pääsi vauhtiin! Nelonen ja vitonen menivät mallikkaasti, mutta sen jälkeen Papu riemusta tukka hulmuten ryhtyi sinkoamaan vitosen jälkeen kutosputken väärään päähän. :D Vaikka miten yritti laskea ohjaavaa kättä alas ja hakea kontaktia Tehotyttöön, niin höpönlöö. Hän se otti ja sujahti selkäni taakse putkeen huiskista vaan. Iina meni lopulta putken suun eteen seisomaan, jolloin Papu heräsi putkitranssistaan. ;) Ihan hirveän huvittavaa ja sydäntä sulattavaa, miten innoissaan se tekemisestä on. Se istuu edelleen tomerasti epämääräisiin kohtiin, koska on tajunnut, että istuminen johtaa tekemisen aloittamiseen. Täytynee jossain vaiheessa ryhtyä opettamaan sille sivulle tuloa, koska nyt se lätsäyttää takapuolensa juuri siihen kohtaan, missä se nyt milloinkin sattuu olemaan, eikä sitten meinaa millään suostua siirtymään oikealle lähtöpaikalle. "TÄSSÄ ISTUN JA NYT RYHDYTÄÄN HOMMIIN!"

Ei kommentteja: