tiistai 20. kesäkuuta 2017

Papu juokseeeeeeee

Iinan treenien odotteluvuorolla Papu pääsi viereiselle kentälle tekemään. Se oli AIVAN innoissaan. Hyvä kun pysyi pöksyissään, niin täynnä tarmoa se oli. Ajattelin, että tehdään kahdella hypyllä takaakiertotreeniä sellaisesta lähestymiskulmasta, jota ei olla vielä rimojen kanssa tehty. Luulin, että se olisi ihan vaan pala kakkua. Väärin meni!

Papu istui kiltisti lähdössä. Se vapautui hurjalla vauhdilla luvan saatuaan.. ..ja linkoutui koko hitsin esteen ympäri. Eikä siinä vielä kaikki. Koska palkkalelu ei lentänyt mihinkään ja minä vähän äimistyneenä käännyin ympäri, Papu jatkoi sinkoutumistaan. Se jatkoi takaisin ensimmäiselle esteelle, suoritti sen takaisin päin, kääntyi pinkomaan kohti kakkosestettä ja ajattelin napata sen vauhdista mukaan ja tällä kertaa ohjata rauhallisesti takaakierron, jonka jälkeen sitten palkkaan pienen kaaharin. Lähetin taakse.. ..ja vauhdin hurmainen tenava kiersi jälleen koko esteen ja pinkoi esteelle 1 ja suoritti sen.

Nauratti, ja tämä sama rallihurmos toistui vielä uudestaan ennen kuin tajusin, että Papu ei ole tosiaan aiemmin tuosta kulmasta tehnyt riman kanssa olevaa takaakiertoa. Niinpä se kierrä-käskyllä kiersi koko esteen. Palattiin tutumpaan lähetyskulmaan ja saatiin onnistumisia. Papu takertui leluun aivan raivolla, ja oli henkien taisto, että se suostui irrottamaan lukkopurennan lelusta.

On se ainakin oppinut esteitä hakemaan, kun pinkoi itsekseen aina vain uudestaan ja uudestaan hypylle 1, kun ei muutakaan keksinyt. :D Syöttelenköhän tässä parhaillaan paholaiselle pikkusormea, kun en jaksa ollenkaan olla pahoillani, että tenava on kohtalaisen omatoiminen ja puuhakas..? ;)

Sininen viiva on se, mitä oli tarkoitus tehdä. Ja punainen viiva on se, mitä Papu teki.


Ei kommentteja: