perjantai 10. syyskuuta 2010

Kolan pimpelipom

Viikko sitten Kola pääsi lääkäritädin juttusille ja siinä juttelun ohessa tuupattiin niskaan pieni pimpelipom-piikki.

Nyt, vähän yli viikkoa myöhemmin, Kolan käytöksessä kyllä huomaa muutosta. Kola ei yritä astua Nokia. Ennen piikkiä Kola aika ajoin vetäisi panokorva-asennon ja alkoi tuijotella Nokia Sillä Silmällä. Nyt sitä ei ole tapahtunut koko viikkoon. Lisäksi toissapäivänä agilitytreenien jälkeen sain ensimakua siitä, miten Kola käyttäytyy urosten kanssa pimpelipompelipiikin jälkeen. Kola suhtautui jäähdyttelylenkillä Remuun erittäin rennosti. Yleensä Kolan on aina tarvinnut Remulle osoittaa eleillä, että "muistathan, kuka täällä on The Man!?" Mutta nyt sitä ei tapahtunut. Kola suhtautui Remuun kuin johonkin neutraaliin olentoon.

Sama toistui tänään. Mentiin Katjan ja koirien kanssa Lintumetsän koulun metsään. Kola ei pullistellut yhtään. Ei pienintäkään vähää. Kola kyllä karjui Remulle ja Ronjalle, kun äiti-poika -paini oli villeimmillään. Mutta karjunnasta näki erittäin selvästi, että karjunta on sellaista innostunutta hyväntahtoista kiihtymystä. Häntä ei ollut tikkuna, vaan rennon terhakkaana. :)

Oli sykähdyttävän hauskaa nähdä Kola rentona. Siinä sydän melkein sulaa, kun pieni myrskypilvi osaa relata. :)

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Sitä oli kyllä todella ilo katsella, Kolasta on tullut pehmo-Kola. Remua kyllä muutamaan otteeseen hirvitti kun ei uskaltanut lukea Kolaa, vaan ajatteli, että kohta se kumminkin ärjyy kunnolla, parempi etten tuijota ollenkaan.. :) Ihana Kola! Oli myös ihana katsella Remu-Noki iloittelua ja nyt en tarkoita niitä panojuttuja vaan sitä juoksemisen riemua.. Ja ne hiipimiset.. Hihhhiiih