torstai 9. syyskuuta 2010

nakki.

Nyt jo useampi kurja lurjus on kysynyt minulta, että "Ehh... Heh... Siis.. Onko sun koiran nimi... Nakki?" Tänään agitreeneissä treenikaveri kyllä lohdutti, että "oishan se ihan hyvä nimi.. Tai siis.. Että voisi sanoa, että Nakki tuu hakee nakkia!" Ei paljon lohduttanut. :D

Pahuksen Nakki. Piksusella on niin monta muuta paljon parempaa lempinimeä eikä Nakki edes ole sen lempinimi! (Paitsi Annan mielestä ehkä! Perhanan Anna-lurjus.) Iikku on Nokin yleisin kutsumanimi tällä hetkellä. Todennäköisesti sekoitan uudet agitreenikaverit ihan totaalisesti, kun ensin kerron koirastani Nokista ja sitten omalla vuorollani vien kentälle koiran, jota kuitenkin kutsun Iikuksi. Mahdollisesti sekoitan mukaan vielä pari Piksu-tarinaa ja soppa on ihan valmis.

Noki oli tänään agitreeneissä erittäin puuhakas ja tarmokas ja teki ensimmäiset kolme varttia niin paljon kaikenlaista kivaa ja hauskaa, että viimeiset puolisen tuntia Noki näytti lähinnä litteältä lätyltä treenikentän reunalla. Harjoiteltiin kontakteja ja tällä kertaa puomi sujuikin oikein mallikkaasti. Noki osaa 2on2off-asennon ajoittain erinomaisesti. Vaatii toki toistoja, toistoja, toistoja ja toistoja, ennen kuin herra Nakki oikeasti tajuaa yhdistää esteen suorittamisen ja oikean loppuasennon, mutta hyvällä tiellä tässä ollaan, olen ihan varma siitä. :)

Lisäksi otettiin vähän keppialkeita, pöytää, rengasta ja eteen lähettämistä. Eli kuten sanottua: erittäin puuhakkaat ja työntäyteiset treenit! Ensi kerralla lupaan muistaa tauottaa Nokin työskentelyä vielä enemmän, ettei hommasta mene maku ja into.

2 kommenttia:

Miika Kainulainen kirjoitti...

Nakki? no, multa kysyi joskus että onko Miska sun poikaystävä... Myös Mipen suurta lempinimikavalkaadia on ihmetelty.
-Mai

Anna kirjoitti...

Haa haa! (Nelson style) Nakki mikä Nakki. Se on jotenkin nii mukava san asuuhun nimen oloisena, napakka ja jotenkin silti sointuva. Joo-o. Pahoittelen ;)


Toi 1½ on kyl aika pitkä aika , vaikka Noki-Ikku-pikku-Piksu-Nakki onkin tosi pätevä :) Sit kun lisätään siihen se, et mä oon hidas niin ehditte väsyä toisella puolella..