tiistai 18. tammikuuta 2011

Noki Miian treeneissä

Harjoiteltiin twistausta ja sylikäännöstä. (Eka kuva twistiosuudesta ja toka kuva sylikäännöksestä.) Twistaamalla saatiin siis koira kiertämään hypyn takaa ja kääntymään siististi taas menosuuntaan. Noki teki hienosti eikä suurempia vaikeuksia ollut. Nokilla siis. ;)























Sitten harjoiteltiin sylkkäriä ja se olikin sitten vaikea paitsi minulle, myös Nokille. Etenkin ensimmäisillä kerroilla se teki ylimääräisen kiepsahduksen, mutta eiköhän kiepsahduksesta päästä eroon, kun opin itse näyttämään käännöksen huolellisesti oikein ja Noki oppii, että voi kääntyä myös tavallaan minusta poispäin. :)























Iikkunen hihkui, puhkui ja karjui, koska oli niin intona. :D Radalle se kiskoi hihnassa kuin höyryveturi ja näytti mahdollisesti pinkovan jostakin seinästä läpi tai muutoin karkaavan hallitsemattomasti jonnekin. Yhden kerran se tekikin pienen intorynnäkön iloisesti karjuen, mutta sitä ei voi oikeastaan edes laskea - niin hienosti Iippa rauhoittuu, kun on tarkoitus lähteä radalle. Se seuraa kuin mikäkin toko-otus vasemmalla sivullani, istuu juuri siihen mihin käsken ja pysyy hievahtamatta tai nykimättä rauhallisena ja tyynenä paikoillaan, kunnes saa luvan lähteä suorittamaan rataa. :)
Hullu huutaja asuu siis myös Iippasen sisällä. Voi huoh. ;)

Ei kommentteja: