sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

erikoinen viikko

Viikonloppuna juhlitaan kavereiden ja sukulaisten kanssa kolmikymppisiäni, joten tuntuisi kurjalta, jos Kola ja Noki olisivat joutuneet juhlajärjestelyiden takia viettämään ihan liian pitkiä päiviä yksin kotona. Niinpä päätin tehdä asialle jotain. Kola pääsi viettämään hiihtolomaa Lahteen ja Noki menee moikkaamaan seitsemän nartun laumaa Sannan ja Raimon luo.

Komppunen jäi siis tänään Lahteen viikoksi. Kerroin Kompulle lähtiessäni, että Iippa ei tule viettämään kanssani mitään herkkusuperihQviikkoa vaan Iippaa lyödään, sille ei anneta ruokaa ja loppuviikosta se todennäköisesti joukkoraiskataan. Komppua ei näyttänyt paljon lohduttavan. Se oli kertakaikkisen synkkä. Kun pistin takkia päälleni, Komppu sinkosi eteiseen ulko-ovelle istumaan.

Mutta sinne se jäi silti. Hiihtolomailemaan Lahteen ilman minua ja Iippasta.

Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen kotona on vain yksi koira. Pojat eivät siis todellakaan ole lomailleet erikseen missään koskaan saati muutenkaan viettäneet juuri puolta tuntia kauempaa toisistaan erossa - pois lukien agilitytreenit.

Noki on perjantaihin asti ainoana koirana - ja sitten vien Iippasenkin hoitoon. :O Saattaa tuntua PIKKUSEN oudolta herätä lauantaiaamuun, kun taloudessa ei ole ainoatakaan koiraa. En ole ollut kotona ilman koiraa/koiria hm... kuin ehkä yhtenä päivänä viimeisen noin neljän vuoden aikana.

Ehkä tästä kuitenkin selvitään. Vaikka oudolta tuntuu jo nyt, vaikka täällä on kuitenkin vielä Iippanen koiran virkaa tekemässä.

--------------------

Iippanen on kehittynyt agilityssä ihan hitsisti viime viikkoina! Ollaan treenattu Nokin kanssa 2-3 kertaa viikossa, koska Kolan jalka on edelleen mysteeri. Ja treenimäärä näkyy Nokin taidoissa. Kontaktit alkavat olla tosi hyvässä kunnossa. Targettia ei enää tarvita ja Noki pysähtyy 2on2off-asentoon kuin seinään. 8) Vahvistan pysähtymistä kylläkin edelleen aika ajoin targetin avulla.

Rengas on alkanut sujua hyvin. Putkeen voin lähettää Nokin mistä kulmasta tahansa ja melkoisen matkankin päästä ja Noki hakee putken suorastaan erinomaisesti. :)

Keppien kanssa riittää vielä puuhattavaa kuten myös siinä, että Noki oppisi itse lukemaan esteitä edessään. Noki ei siis vielä oikein osaa hakea esteitä, vaan se tarvitsee aika paljon ohjausta.

Ei kommentteja: