keskiviikko 16. marraskuuta 2011

treeneissä taas :)

Olipas ihan huisin hauskaa taas treeneissä. :) Noki toimi jälleen itselleen tyypillisesti, eli kuuliaisesti mutta silti sopivan itsevarmasti. Vaikein paikka radalla oli jostain ihmeen syystä ehdottomasti putkelle 12 vienti. Noki valitsi ensimmäisellä suorituksella putken väärän pään, eikä sitten päässyt enää oikein millään siitä irti. Hinkattiin ja hinkattiin, mutta lopultakin suoritus jäi aika epämääräiseksi.

Hypyt 7-8 menivät ihan hirmuisen hyvin. Noki jäi A:n alastulolle, heitin sen seiskalle ja viskasin suorittamaan kasia. Samalla lähdin pinkomaan kohti hyppyä 10, joten kaarros hypyltä 8 tuli siivekettä nuolevaksi. Putken 13 jälkeen Noki kiersi hienosti hypylle 14 ja minä lähdin jälleen minkä jaloistani pääsin hyppyjen oikealla puolella kohti keppejä (17). Otin Nokin vahvasti vastakkaisella kädellä pituuden jälkeen ja sylkkäri-henkisesti käänsin kepeille. Noki luki kepit erinomaisesti ja teki kepit varmasti. Anna käski luottaa koiraan ja kielsi käyttämästä vastakkaista kättä. "Luota siihen, se osaa kepit!" Lopulta sain jätettyä vastakkaisen käden pois ja kuinka ollakaan: Noki luki kepit aivan törkeän hienosti. Suuntasin ohjaavan vasemman käden kohti keppejä ja käänsin katseeni samaan suuntaan, joten Noki luki kepit ja teki ne loistavasti. 8)

Keppien jälkeen loppurata oli pelkkää juoksemista. Oltiin siihen mennessä otettu putkelta 13 hyppysuoran 14-15-16 läpi kiitäen kepeille vientiä varmaan 4-5 kertaa , joten olin joutunut tekemään täyteen vauhtiin kiihdytyksiä enemmän kuin tarpeeksi. Jalat olivat ihan hapoilla. Pussin 21 jälkeen ainoa tehtäväni oli juosta Nokin perässä lyijynraskailla jaloilla puomin loppuun asti. Anna nauraa käkätti, kun loppusuoran jälkeen istuin A:n alastulolle puuskuttamaan. "Jee, kiva nähdä kun joku joutuu juoksemaan!" No niin varmasti :D "Ei taideta enää ottaa uudestaan?" Anna kysyi. "En mä pysty enää juoksemaan, että joo ei.."

Treenien päätteeksi seurakaveri Mika (jolla on n. 2 metriset jalat) halusi testata Nokin kanssa radan tekemistä. Nokista irtosi vielä yksi uusi vaihde, kun se paineli Mikan vauhdissa. Treenit päättyivät siihen, että minä läähätin ja Nokin jalat tärisivät rasituksesta. :D

Ei kommentteja: