maanantai 23. tammikuuta 2012

ON/OFF

Kola on äärimmäisyyksien koira. Tänään Kolan oli kovin KOVIN vaikea ymmärtää, että lähdettäisiin ihan oikeasti muka johonkin hitsin treeneihin, kun kello on jo karvaa vaille nahka ja isojen ja pienten koirien nukkumaanmenoaika on ollut ja mennyt aikapäivää sitten. Yritin sillä tavalla ystävällisen kevyesti innostaa omaan petiinsä yöunille käynyttä koiraani lähtemään. Videolle tallentuivat parin minuutin suostuttelu-/herättelytuokiosta viimeiset puoli minuuttia. :D Koko aikana koirasta liikkui ainoastaan oikea silmä. :D :D (Ehkä vasenkin, kuka tietää..)



Mutta sitten, kun päästiin hallille, oli kierroksissa vähän toinen lukema.. Kola rysäyttää TODELLA pahasti renkaaseen ja joku toinen koira saattaisi todeta sellaisen jälkeen, että "mä en kiitos enää halua treenata enkä ainakaan rengasta". Kolaa ei jäänyt painamaan, vaan se teki rengasta uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kun rysäytyksen jälkeen mentiin heti uudestaan "hevosen selkään", ettei jäisi pahaa mieltä tai muistikuvia. Rengas meni mäsäksi, kun Kolan voima sai yhden koukkuruuvin suoristumaan. Mutta mitä yhdestä rysäyksestä, tuumii Kola.

(Ja jos katsoo Kolan häntää välittömästi törmäyksen jälkeen, niin häntä on vietikkäästi pystyssä ja heiluu. Moottorissa kierrokset on niin korkeella, ettei törmäystä kai ehdi edes huomata. :O )

Ei kommentteja: