sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kotkan tuloksista

Noki sijoittui tuloslistoja tarkasteltaessa näköjään Kotkan iltakisoissa agiradalla yhdeksänneksi. Erittäin yllättävää oli huomata, että Nokin aika olisi riittänyt nelossijaan, jos oltaisiin tehty nolla! Olen enemmän kuin hämmästynyt. Videolta omaan silmään eteneminen näyttää sellaiselta mukavalta rauhallisehkolta laukalta, ei missään nimessä kiitämiseltä tai kiihkeältä supervauhdilta. Tästä huolimatta etenemä on kuitenkin 4,28 m/s. Todellakin hämmästyttävää.

Yleensä Nokin etenemät pyörivät jossain vähän neljän metrin alapuolella. Näköjään kontakteilta vapauttamisen nopeuttaminen on nostanut etenemiä ihan kiitettävästi. :) Ja Nokin ehdottomaksi hyväksi on luettava se, ettei se edelleenkään harrasta kontakteilta karkailua, vaikka kisoja kolmosissa - ja sitä myöten myös noita nopeita kontaktilta vapautuksia - on jo kohta kolmisenkymmentä.

Kepeiltä on mahdollista vielä nipistää aikaa pois ja käännöksistä myös. Joten hitto vie. Mehän pistetään niille pahuksen bortsuille tiukkaa vastusta koko espanjalaisella sydämellä! ;)

Ei kommentteja: