perjantai 10. elokuuta 2012

kyllä se siitä!

Ärsyttää lievästi. Eiliset radat sujuivat taas hyvin ja sujuvasti ja vaivattomasti ja kaikkea. Yhteistyö skulaa, niin sanotusti. Noki osaa ja minäkin jo jonkin verran. Ei ole mitään sellaista jättisuurta pulmaa, johon homma aina kaatuisi tai jota voisi systemaattisesti lähteä hiomaan.

Aina joku kohta ryssiytyy. Tulee hylly tai vitonen jostain ihan tyhmästä ja etenkin jostain sellaisesta, jonka periaatteessa pitäisi olla ihan ongelmatonta ja tuttua. Sama juttu eilen.

Eka rata oli ihan mainio. Yhdeksästätoista esteestä 18 etenkin täsmälleen niin kuin olin ajatellutkin. Joo, jotain kaarroksia voi pienentää ihan todella paljonkin ja jaadijaadijaa. Mutta sitten tulee yksi typerä saksalainen, jossa teen jotain ihan outoa, jään kai lähinnä odottelemaan Nokin tielle. Noki valuu selkäni taakse ja se on siinä. Minä tai Noki törmää seuraavaan hyppyyn ja siiveke kaatuu. Hylly.

Ihan tavallinen ongelmaton normaali typerä saksalainen.

Seuraavalla radalla toinen rima putoaa. En tiedä miksi. Nokilla ei ole tapana pudotella rimoja "turhan takia", joten jälleen ihan typerä vitonen.

No. Se kuitenkin lohduttaa, että jo toisen radan rataatutustumisessa kiukustuin itselleni, kun tajusin ajattelevani, että "tähän kohtaan sopisi parhaiten saksalainen, mutten taida viitsiä sitä käyttää, kun ei se äskeisellä radallakaan onnistunut". Niin, tuo ajatus ei siis lohduttanut, mutta se lohdutti, että kiukustuin, kun tajusin mitä ajattelen ja kieltäydyin ehdottomasti antamasta itselleni tässä asiassa periksi. Jos siihen saksalainen kerran sopii ja me se saksalainen oikeasti osataan, niin sitten ei ruveta mitään ihme kikkailuja käyttämään ja luomaan saksalaisesta jotain ongelmaa. Onneksi kiukustuin, koska saksalainen toimi kisaradalla sitten ihan normaalisti ja sopi siihen kohtaan ehdottomasti paremmin kuin mikään muu. Jotkut tekivät siihen kohtaan (hyppy-muuri -kohtaan siis) poispäinkäännöksiä ja vaikka mitä valssipiruetteja, ja ne näyttivät lähes poikkeuksetta aika ekstriimeiltä yrityksiltä. Sujuvimmat suoritukset tehtiin ehdottomasti saksalaisella.

Joojoojoojoo, onhan se hienoa, että saadaan niitä vitosia ja tuloksia ja kaikkea. Ja hyviä hyllyjäkin. Ja sekin toki, ettei ole mitään suurta ja maata kaatavaa probleemia. (Noki teki tosi mainiot kontaktit!) Mutta harmittaa silti. Kai meidän ongelma sitten vaan on joku ylimaallisen ylipääsemätön kisakokemattomuus tai joku. Ei auta kuin kisata lisää..


Ei kommentteja: