torstai 2. elokuuta 2012

Noki 3v.

Tuntuu, että Noki on ollut minulla aina. Silti se on edelleen perheen vauva ja lellilapsi - tuskin kasvaakaan koskaan oikeasti aikuiseksi. ;)

Kolmevuotiaan rohkeudella se synttäripäivänään 31.7. pisti Kolaa järjestykseen passiivisaggressiivisella vastarinnalla. Se oli piilottanut pieneen makuuhuoneeseeni jemma-nimiseen paikkaan rullaluun ja päiväuniltani havahduin siihen faktaan, että Tiitiäinen seistä tökötti aivan makuuhuoneen oven edessä ja näytti SYNKÄLTÄ. Noki ei pitänyt mitään ääntä eikä periaatteessa millään näkyvällä eleellä tai ilmeellä uhmannut Kolaa, joka pyrki makuuhuoneen puolelle päikkäröimään. Noki katsoi Kolan ohi, häntä ja korvat olivat matalalla ja ryhti oli lysähtänyt. Mutta se ei hitto vie väistänyt milliäkän, vaikka Kola miten yritti viestittää, että "väisty betoniporsas, että pääsen omaan petiini nukkumaan!". Nokin muljottavat silmät yrittivät samaan aikaan tarkkailla sekä Kolaa että jemmaa. Kolalla ei ole tapana ryysätä päin Nokia tai aiheuttaa tilannetta, jossa Noki ärtyy. Niinpä Kola tyytyi näyttämään nälkämaan lapselta ja piti hiljaista "....piip... ..piip.." -ääntä ovensuussa.

Ei ollut pääsyä makuuhuoneeseen Kolalla siinä hetkessä, ei. Vähän ajan kuluttua Nokin silmälihakset kai meinasivat revähtää kaikesta siitä kahden asian yhtäaikaisesta mulkoilemisesta, joten se syöksyi hakemaan jemmasta luunsa ja ryhtyi esittelemään sitä polleana Kolalle, joka viimein pääsi makuuhuoneeseen - eikä välittänyt Nokin aarteesta pienintäkään vähää. :D
----------
Tänään posti toi pojille uudet pannat: viidakon eläimiä apinoiden, kirahvien ja norsujen muodossa. :)

1 kommentti:

Partasen emäntä kirjoitti...

Aika rientää... onnea synttärisankarille! :)

t. Partis 9.v.-sankari & Nokia kovasti ihaileva ihmisensä