perjantai 8. maaliskuuta 2013

valssia ja kontakteja

Käytiin isojen poikien kanssa vääntämässä tänään uudelleen valsseja. Aika todella vaikeaa, ei voi muuta sanoa. En meinaa millään ehtiä tekemään ajoissa valssia, vaan aina valuu. Etenkin alussa jäin jotenkin munimaan hypylle, jolloin kiire oikein korostui. Eipä tuo pyöriminen ja valssin merkkaaminen edelleenkään tunnu omalta jutulta.

Lisäksi testailin huvikseni videokameran hidastettua videokuvaa. Hidastetusta videosta huomaa, miten hemmetin tiiviisti Noki tekee ensimmäisenä olleen takaakierron. Se ponnistaa hypylle siivekkeen jalkojen kohtalta eikä milliäkään kauempaa kuin on pakko. Hypyn päällä kylki hipoo rimaa, mutta eipä rima pudonnut kertaakaan. :O

Pika oli mukana, joten pääsi tekemään muutaman kerran kontakteja - ja kun putki sattui sopivasti olemaan juuri A:n edessä, pääsin testaamaan, miten Pika reagoi putkeen ohjaamisen jälkeen palkkaamisella. Toimi erittäin hyvin. :) Hidastetuissa videoissa näkee, millaisen kettuloikan Pika tekee palkkalelulle. :D Takanaleikkaus putkelle ei häiritse kuten ei myöskään nenän eteen pudotettu palkkalelu.




Ei kommentteja: