sunnuntai 22. helmikuuta 2015

kakkosiin :)

Päivän eka rata ei päätynyt videolle. Painelen taakseni katsomatta rataa eteenpäin ja samalla Pika yrittää mitä ilmeisimmin saada kontaktia minuun ja tulee hypyn ohi. Kielto siitä. Ja hetkeä myöhemmin Pika ottaa matkalipun kohti ääretöntä, eikä edes suunnittele hidastavansa keinulle. Se humpsahtaa korvat lerpattaen maahan ja valmistautuu jatkamaan rataa. Minä päätän kuitenkin toisin - ja tehdään keinu uudestaan, tällä kertaa hallitusti. Hitto se on apina, kun lentokeinut eivät sen mielestä ole minkään valtakunnan kauhistus. :D

Tokalla radalla teen alun valssin miljoona vuotta myöhässä ja peruuttaen. Pika tulee melkein jaloille. Puomin jälkeen törmään melkein siivekkeeseen. Keinu tehdään tällä kertaa hallitummin ja kepeille meno sujuu hienosti! Vähän sählinkiä, mutta kuitenkin nollalla pronssille. :) Ja sitä myöten kakkosiin.


(c) Katja Tykkyläinen
Kakkosissa huomaa, että yhteistyön rutiini on vielä ihan kadoksissa. :D Valssaan nelosella Pikan linjalle ja tulee vähän muksahdettua yhteen. Pika kääntyy katsomaan minua harvinaisen "JÄTKÄ POTKII PENTUJA!!!!" -ilmeellä - ja sen jälkeen niiaa Matrix-hengessä, koska "EHKÄ SÄ MYÖS LYÖT, HULLU!" Olin varma, että tuosta tuli jo vähintään vitonen, mutta tuomarin käsi ei vaan noussut. Pussin aikana on rytmi vielä ihan kadoksissa ja Pika pääsee kaarrattamaan kohti edessä olevaa putkea. Saan sen kalasteltua "niistoon", mutta rima putoaa. Pika kääntyy katsomaan myös rämähtäen putoavaa rimaa ja varmaan ehtii nähdä mielessään sen, miten maailma on mennyt raiteiltaan ja agilitystä on tullut hengissäselviytymisseikkailu. ;) Kepeille Pika hakee taas hyvin. Minä puolestani lähden Nokin polkua kulkemaan ja haastan kepeillä, kun alla on vähintään vitonen. Persjättö ei haittaa Pikaa yhtään. Jes! :) Kaarratusta tulee vielä radan loppuosassakin, mutta maaliin juostaan silti vitosella ja hopeasijalla. :D Olipas harvinaisen sekoilupitoinen kakkosten korkkaus. ;)

Nokin kanssa poissaolollaan loistava paniikin ja hätätila!!!!:n -tunne on Pikan kanssa kisatessa vahvasti läsnä. Mutta kyllä me siitä eroon vielä päästään, ihan varmasti. :)

A:t osuivat tänään kumpikin, joten jotain edistystä on myös sillä saralla. Tästä on hyvä jatkaa. Kisakentille suunnataankin heti ensi viikonloppuna uudestaan. Jes! :)

Ei kommentteja: