lauantai 2. toukokuuta 2015

Kotkassa

Kotkassa Elina Hannikainen oli rakennuttanut kolme tosi kivaa rataa. :) B-radalla oltaisiin Nokin suorituksella oltu hopealla, jos vain yksi rima ei olisi pudonnut. Puomilta Noki tuli kyllä tosi arvokisatyylillä: sillä ei ollut ajatus pysähtymisessä ja minä vapautin ihan liian nopeasti.

Pika puolestaan testasi, mitä tapahtuu, jos lähdöstä karkaa. Eihän siitä hyvä tule. ;) Siitä seuraa tuomarilta kaksi vihellystä ja allekirjoittaneelta ruma sana ja erittäin ärtyneen näköistä elekieltä videolta päätellen. :D Onneksi sain pysäytettyä Pikan ennen kuin se pääsi ekan hypyn yli. Seuraavilla radoilla se sitten istuikin ihan paikallaan. Hah!

Pikkarin kanssa erityisen hyvin sujui radalla, jossa otetaan kielto serpentiini-suoralla, kun en vain ehdi ohjaamaan viimeistä hyppyä. Palataan korjaamaan hyppyvirhe ja juostaan maaliin vitosella. Välistävedoissa, sivuirtoamisissa ja sen sellaisissa on vielä hirveästi harjoiteltavaa, mutta samalla tuntuu hirmu kivalta, miten paljon jo osataan ja mitä kaikkea ollaan ihan lähiaikoina opittu. :) Jee. :)


Ei kommentteja: