perjantai 8. toukokuuta 2015

lauma koossa jälleen

Kola palasi venähtäneeltä vappuvapaalta kotiin. Ja kyllähän kolmen uroksen kohtaamistilanteessa luonteiden erot taas nousivat suureen rooliin. Kola oli suhteellisen välinpitämätön Nokin ja Pikan suhteen. Noki kyyristeli ja nöyristeli ja vispasi häntää ja nuoli Kolan naamaa ja pyrki ihan jokaisella mahdollisella tavalla osoittamaan, ettei sillä ole pienintäkään kiinnostusta haastaa Kolaa. Ja Pika. Se köpsötteli pitkin pihaa häntä tönkkönä ja näytti harkitsevan, että onko tämä Se Hetki, kun kalifiksi nousee toinen kalifi. No ei kyllä.

Pihassa homma toimi nopeasti rennosti, mutta sisätiloissa Kola siirsi mustavalkoiset vessan kulmaukseen ja kävi läpi lauman säännöt. Ei siis mitään tappelua tai fyysistä, vaan pelkkää henkistä muistuttelua. :)

Varmaanhan tässä menee vielä hetki jos toinenkin ennen kuin Kolan ja Pikan välit ovat taas selkeät ja normaalit, Pika kun ei ole nöyristelijöiden sukua. Mutta täällä nämä kaikki kolme nukkuvat ihan rentoina ja hyvässä hengessä. Näköjään hajaannuksen aika ei siis sotkenut laumajärjestystä kovinkaan laajamittaisesti.

Ja hyvä niin.

Ei kommentteja: