maanantai 23. tammikuuta 2017

mennään putkeen!

Käytiin lauman kanssa Kivikon nurmikentillä jälleen ulkoilemassa. Papua otti kupoliin, koska nurmikentällä tuulee aika paljon. Vaatettaminen sitä ei häiritse yhtään ja se kulkee häntä pystyssä reippaasti eteenpäin. Mutta se metelin määrä.. :D IIP!! IIP IP IIIIIP IIIP! I I P ? IIP!

Lenkin lopuksi muistin, että olin varannut hallin, joten ajeltiin sitten lenkiltä suoraan hallille.

Pika treenasi sitä, että kontaktille pysähtyminen on vaan ihan sairaan hauska leikki ja siitä vapautuminen jännää, koska milloinkaan ei tiedä, kuinka nopeasti käsky tulee. Kerran sain sen vapauttamaan itse itsensä, mutta muuten se pysähtyi tosi hienosti.

Noki (tai oikeastaan minä) treenasi sitä, miten erottaa sen, koska on tulossa viskileikkaus ja koska tarkoitus on kääntyä 180 astetta.

Ja Papu treenasi sitä, miten mahtavan hauskaa hallissa on riehua yhdessä minun kanssani ja lähteä kuolleelle lelulle. Lisäksi möngerrettiin yhdessä putkeen ja syötiin siellä välipalaherkkuja. Papua ei putkeen meno jännittänyt yhtään. Se mussutti kumimurua putken pohjalta heti viihdetoimisto Kainulaisen lopetettua viihdyttämisensä. Niinpä viihdetoimisto sitten tarjoili välipalaherkkuja aika tasaisen nopeaa tahtia. Kokeiltiin myös tovi namista luopumista ja varmaan ainakin himmeä ymmärryksen lamppu syttyi siitä, miten kädessä olevan namin saa. Sen saa luopumalla namin väkisin tavoittelusta ja istumalla alas odottamaan.

Pennulla on jo ajatus siitä, että sisälle ei ole kiva kakata. Aamulla se jaksoi pidätellä aina puoli seitsemään asti. Pissat se lorotti ennen nousemistani sanomalehdelle, mutta kakan malttoi säästää siihen, että kannoin sen ulos. Työpäivän aikana se kyllä kakkaa ja pissaa sisään, mutta kun olen kotona, tulee vahinkoja sisälle vain ihan hirmuisen harvoin. Toki raahaan sitä ulos noin kerran tuntiin, mutta asian tekee helpoksi se, että Papu pissaa aina heti ulos, kun sen sinne vain kantaa. Ei tarvitse seistä pihalla värjöttelemässä, joten pennun ulos kuskaaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Ei kommentteja: