torstai 4. marraskuuta 2010

taikajuttuja

Iikun perheeseeni saapumisen jälkeen on tapahtunut paljon pieniä erikoisia asioita. Kerran molemmista sandaaleistani katosivat soljet. Muuten kengät olivat täysin ehjät. Vain soljet olivat kadonneet. Kerran korkokengästäni hävisi korko. Erään kerran takin taskusta oli kadonnut pussillinen sinne unohtuneita treeninameja. Eräänä päivänä perinteisestä suorakulmion muotoisesta kirjasta oli tullutkin pyöreä ja kulmaton taideteos. Seuraavana päivänä samainen kirja oli kadottanut kantensa kokonaan.

Mystisiä tapahtumia. Iikkunen on tuonut mukanaan taikahenkäyksen talouteeni.

Tänään kotiini oli ilmeisesti murtauduttu. Ja jäljistä päätellen murtomies on ollut yli-innokas ja erittäin tehokas sähkömies. Sähkömies oli avannut paketistaan upouuden hdmi-johdon ja valmistanut yhdestä johdosta toooosi monta lyhyttä pikkujohtoa.

On kuitenkin hieman riskaabelia jättää Iikku ja Kola erinäisten taikaotusten käsiin työpäivien ajaksi. Siksipä Iikkunen viettää jatkossa päivänsä makuuhuoneessa koiraportin takana. Kola saa luvan puolustaa pikku-Iikkua koiraportin olohuoneen puoleisella alueella kaikilta mahdollisilta taikaotuksilta ja olen aika varma, että jatkossa olohuone ja eteinen saavatkin olla kaikilta katoamisilta ja sähkömiehiltä rauhassa.

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

taikajutut voi tästedes muuttaa mystisesti makuuhuoneeseen.. voi pikku-Iikkua, mikä murunen.. tiedän jostain syystä ton tunteen, mun Kallion aikoina myös siellä asusti päiväsaikaan pikkupirulaishengettäriä.. :)