keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kola reenaa

Ensimmäiset Hakkila-treenit Uuden Elämän aloittamisen jälkeen. :) Annina oli suunnitellut radan, josta minä lähdin Lehtosen Sannan vinkkauksen mukaan tekemään treeniä niin, että uusia asioita lisätäänkin harjoituksen alkuun - ei loppuun niin kuin tähän mennessä on tehty. Poimin siis sellaisen pätkän radasta, jonka uskoin osaavani ohjata ja jonka uskoin Kolan kykenevän suorittamaan keskittyneesti.

Ensin tehtiin kyseisestä treenistä esteitä 3-6. Sain Kolan hienosti pysymään pois putkesta ja suuntaamaan kohti pituutta. Kun sain tehtyä tämän pätkän onnistuneesti, lisättiin hyppy 2. Kola pääsi ensimmäisellä kerralla livahtamaan putkeen kolmoshypyn jälkeen, mutta ohjasin Kolan sen jälkeen hypylle ja palkkasin. (Muistin palkata, hyvä minä! ;)

Katsottiin ohjausta vähän tarkemmaksi ja sainkin Kolan sitten tekemään esteet 3-6 oikein mainiosti. Lopuksi lisättiin hommaan myös kepit. :) Kola (ja minä :) sai käsittääkseni pelkkiä onnistumisen kokemuksia ja sen vire oli todella kohdillaan. Kaikki ne hetket, kun oltiin Kolan kanssa radalla, Kola joko söi namipalkkaa, retuutti lelua kanssani, treenasi tai oli käskyn alla. Ainakin nyt näyttäisi siltä, että kyseinen toimintatapa sopii meille kummallekin. :)

Ei kommentteja: