tiistai 3. toukokuuta 2011

Noki A&A:n treeneissä

Noki aloitti I-HAHin kesätreenit Anna&Anninan ryhmässä. :) Saatiin tehtäväksi ohjata läpi rata, jossa vähän katsottiin, että missä mennään ja mitä kuuluu. Radalla ei ollut keppejä tai kontakteja, joten en osannut sen enempää kauhistella Nokin osaamisen suhteen. Ainoa jännättävä asia oli, muistaisinko tällä kertaa rataa. Muistin!

Nokille on annettava krediittiä myös siitä, että se teki sylikäännöksiä kuin vanha sylikäännöskone. Oma luottoni Nokin osaamisene sylkkäreiden osalta oli jotain "ei-se-näitä-osaa-niin-en-jaksa-edes-kokeilla" -tyyppistä skeidaa. ;) Kokeilin sitten kuitenkin ja Nokihan taipui ihan äärimmäisen hienosti käännökseen.

Tällä kertaa Noki hyppi ensimmäistä kertaa koko radan viisikymppisiä hyppyjä ja muistaakseni ensimmäistä kertaa maksimuuriakin. Ei mitään ongelmaa. Yhden riman sain Nokin pudottamaan huutamalla "JEEE!" tai jotain muuta yhtä älykästä, kun Noki oli hypyn päällä. ;) Jee tosiaan. :D

Tästä on hyvä jatkaa. Oma luotto Nokiin on hyppyjen, putkien, renkaan ja pussin osalta lähes täydellinen. Noki tekee, jos minä vain osaan ohjata. Ja välillä se tekee, vaikka en osaisikaan. :) Kontaktit ja kepit vaativat vielä varmennusta, että alan itse luottaa siihen, että kyllä se osaa.

Ei kommentteja: