sunnuntai 15. toukokuuta 2011

r&r&k&n

RonjaRemuKolaNoki -sakki on ulkoillut yhdessä jo vuosia. Ja se kyllä näkyy lauman menossa. :) Kolasta on tullut lauman ykkösmies ja Ronja on ykkösrouva. Kola taitaa olla tätä nykyä Ronjan käskyvallan yläpuolella. Kolan tehtävä on olla kärkimiehenä ylhäisessä omatoimisuudessaan. Ja Noki on R&R -kaksikon kadehtiva "miksette-riehu-munkin-kanssa" -osapuoli.

Erittäin hupaisaa on, että Kola on ilmiselvästi Remulle jollain kierolla tavalla erittäin tärkeä otus. :) Kola on kurmoottanut Remua aikoinaan isännän ottein - joskaan mitään verissäpäin-tappelua ei koskaan ole onneksi syttynyt. Ehkä tästä syystä Remu on kuuliainen apupoika, joka seurailee Kolaa kuin hai laivaa. Eilen - kuten niin monta kertaa aiemminkin - täyttömäellä Kola ja Remu kulkivat kaukana muiden edellä. Kola etummaisena ja Remu iiiihan Kolan takapuolessa kiinni. Remu on taitava poika muuttumaan Näkymättömäksi Lapseksi, jos Kolalla meinaa jostain syystä kiristyä hermo. Remu alkaa haukotella ja tuijottelee taivaita ja sen elekieli huutaa "ÄLÄ HERMOSTU OI SUURI JA MAHTAVA OLEN NÖYRÄ JA SINUN ON VALTA JA KUNNIA!" Eikä Kola olekaan menettänyt hermoaan Remuun kohta vuoteen. Toki pienempiä "ET JAKSAIS" -ärjähdyksiä on ollut - ja Remu on hymyillyt Kolalle aika ajoin söpöä hammashymyä :DDD - , mutta ne nyt kuuluvatkin ihan tavalliseen koirien väliseen kommunikointiin.

Remulla on myös hihityttävää tapa lietsoa itsensä itkuun ja parkuun agilitytreeneissä, kun Kola pääsee radalle. Muiden koirien treenit eivät aiheuta Remussa parku-efektiä.

Eilen Remu päätti vihdoin ja viimein ryhtyä opettamaan Nokille väijymisen taitoa. Noki ei ole oikeastaan koskaan päässyt väijymistä kokeilemaan, sillä Kola ei moista typeryyttä harrasta. ;) Nokia alkoi Remun väijyminen jännittää ja kun minä vihdoin sain hihitykseltäni kaivettua kameran esille, Kola ryntäsi kohti kameraa ja melkein pilasi koko jutun:

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Tämä on niiiiin totta. Ronja todella tulee hyvänä kakkosena ja "pikkupojat" joukon hännillä.. Kola huokuu arvovaltaa kaikkien tai siis ainakin R&R:n silmissä. Eilinen hiippailuoppi oli kyllä niin mainio, tuli hihiteltyä hillittömästi.. ihana nelikko!