maanantai 22. lokakuuta 2012

PASKA Noki

...vai HIEEEEEENO Noki?

Käytiin tänään Ojangossa miettimässä, että miksi eilisen ensimmäisen kisaradan toinen rima putosi. Kisavideosta näkee, että Nokin kylki pudottaa riman, eivät jalat. Rontti siis hyppää niin läheltä, että jo kylki osuu rimaan.

Ja mitä tekee Noki tänään? Ensin pistän pakkovalssiriman 55cm korkeuteen. Sujuu ihan pulmitta. Sitten nostan kuuteenkymppiin. Ja hop. "PASKAAAA!" -kommentti kertoo kaiken ja Noki jää ilman palkkaa. Uusi yritys - ja kuinka ollakaan! Rima pysyy. Pääsen palkkaamaan ja kehumaan ja ylistämään. Vielä kerran ja jälleen rima pysyy. "HIEEEEEEEENO!"



2 kommenttia:

Maiju & Hipsu kirjoitti...

Hippi tiputtaa helposti alkusuoralla riman, kun lähtee niin yli-innokkaana radalle. Se ei taivu helposti esim. tokan esteen valssiin tai muihin ohjauksiin, ku sillä on niin ristuksen kiire :D Mulla onkin projektina palkkailla sitä alkuradan tiukoista käännöksistä. Ja varmaan ei olis huono idea opettaa kestämään häiriöitä hypyillä kuten sinä oot tehnyt :)

emilia kainulainen kirjoitti...

Nokillakin on joku halvatun "PÄÄ RÄJÄHTÄÄ TÄHÄN AKILITIIN VÄHÄNKÖ HAUHAUHAU SIISTII RÄYRÄYRÄY POMP HYP RÄY HAU PÄÄ RRRRÄJÄHTÄÄ!" -vaihde päällä nykyään. ;D Että varmaan on suureltakin osin just tuota, että on ihan saamaristi intoa ja lian vähän aivoa hommassa mukana.