maanantai 6. tammikuuta 2014

kepkeppiä vielä

Tavoitteena on pistää kepit kuntoon tammikuun aikana. Ja ainakin tällä hetkellä näyttäisi, että tuo ei tule olemaan liian suuri tavoite. Tänään nimittäin tuli ensimmäistä kertaa tunne, että Pikalla on kepeistä ihan selkeä mielikuva.

Minun liikehäiriöni on välillä liikaa - etenkin, jos vinoja on juuri kavennettu. Mutta toistojen kautta Pika pystyi kestämään liikettäni tosi hienosti. Takana tapahtuvat liikehäiriöt eivät haittaa Pikaa, vaan se kestää vaikeammatkin takanaleikkaukset ihan ilman ongelmia. Pika haki ensimmäisen keppivälin niin avokulmasta kuin pimeästä keppikulmastakin. Ja Pikan itse kehittelemä Päivän Haaste oli tehdä ensin pyytämättä pussi ja vasta sen jälkeen kepit. :D

Maijun ideoimana ollaan nyt tehty myös rengastreeniä joka treenien osana. Renkaan treenailu on jäänyt ihan keppien ja kontaktien varjoon, joten onhan sekin pistettävä jossain vaiheessa kuntoon. Ajatuksena on tehdä ihan muutama toisto joka treenien yhteydessä. Eilen aloitettiin ja tänään Pika teki jo rengasta U-putken jälkeen ilman ainoaakaan virhettä.

Tähän saattaa olla syynä myös se, että eilen autoin Pikaa laittamalla verkot renkaan reunoille estämään väärästä aukosta juoksemista. Pika ei tietenkään viitsinyt palkkalelun kanssa ryntäillessään yhdellä kerralla katsoa, mistä aukosta renkaan omaehtoisesti suorittaa, joten juoksi verkkoon ja räpiköi siellä hetken kuin ahven kalaverkossa. :D Ei jäänyt mieltä painamaan se räpiköinti, vaan Pika suoritti rengasta senkin jälkeen vauhdikkaasti ja mielellään. Mutta kai se sen verran herätteli, että oikeasti pitää katsoa mistä reiästä tuon esteen läpi menee.. ;)


Ei kommentteja: