tiistai 10. toukokuuta 2016

superimies pika

En olisi sitä itse edes osannut ajatella, mutta kun Iina sen sanoi, niin tottahan se on: Pikkari ei enää tee vammapomppuja, kun sen lähettää takaakiertoon. Se tulee täysillä, pitkällä laukalla ja kiihdyttää kierron jälkeen. Se on iso muutos! Pikkari nimittäin on tähän asti aina tullut kohti takaakiertoon lähetystä täyttä hurmoslaukkaa, sitten TÖKS TÖKS!!!!! tukka hulmuten tehnyt vammapomput ja vasta sitten lähtenyt takaakiertoon. Se syö vauhtia ja aikaa ja rikkoo hyvää rytmiä. Mutta nyt se on kadonnut olemattomiin!

Muutenkin Pikkarin itseluottamus, vauhti, rohkeus ja tekemisen moraali on astunut pitkän laukka-askelen eteenpäin. :) Ja kaikki tämä on tapahtunut hirmu lyhyessä ajassa, huhti-toukokuun aikana. Eikä Pika wrOOooommannut putkeenkaan tänään, vaikka sellainen oli ihan kuonon edessä tarjolla. Se tuli ohjaukseen, irtosi, teki kontaktit hienosti, kääntyi, kiihdytti.. Aivan sairaan kivaa! :)

Eihän tämä kaikki kisoissa vielä tosiaankaan toimi yhdellä kertaa, vaan aina jostain vähän repsahtaa. :D Mutta ajan ja kokemuksen kautta saadaan kyllä ihan varmasti siirrettyä tämä hallittu, osaava, vauhdikas ja karjuvainen Kiljusen herrasmies myös kisakentille, olen ihan varma siitä.

Ei kommentteja: