maanantai 20. kesäkuuta 2011

agilityn SM 2011

Olipas erityisen viihdyttävää istuksia agilityn suomenmestaruusskabojen yleisössä! :) Kentän laidalla kului niin lauantai kuin sunnuntaikin ja nähtävää riitti. Lauantain joukkueskaboissa kisasi monta tuttua koirakkoa (tuttua joko ihan "livenä" tai sitten foorumilta:) ja niiden suorituksia tuli jännättyä kameran linssin takaa.

Sunnuntaina sain seurakseni Annan, Miian ja Maijan. :) Iltapäivän finaaleista ehdimme nähdä maksit ja medit. Maksien finaali oli melkoista bordercollieiden tykitystä. Tokihan sitä on erittäin viihdyttävää katsella ja suoritukset olivat ajoittain huikaisevia. Mutta olisi vielä viihdyttävämpää, jos kärkeä hätyyttelisi myös joku muu kuin mustavalkoinen paimen. ;)

Etenkin medien finaalissa yllätti, miten paljon virhepisteitä ropisi kontaktivirheistä. Puomin alasmenoilla monella koitui kohtaloksi kontaktipinnan yli loikkaus. Ihaillen puolestaan tuli seurattua etenkin ohjaajien juoksutekniikkaa. Aivan mielettömiä valssisuorituksia. Vauhti ei hidastunut hetkeksikään eikä etenemissuunta muuttunut mihinkään, vaikka ohjaaja pyörähti parin sivuttaisaskelen ja takaperin juostun askelen kautta ympäri! :O

Valokuviin tallentui perroja, perroja, perroja... mutta sen lisäksi myös monen monta muuta karvanaamaa ja ohjaajaa. :) Harmi kyllä kameran akku hiljeni ennen medien finaalin päätöstä, joten viimeiset parisenkymmentä koirakkoa jäivät kuvien ulkopuolelle. :(

Jos käytät valokuviani jossain, ilmoitathan minulle ja mainitsethan kuvan yhteydessä kuvaajan (jos sitä ei ole kuvaan jo merkitty). :)

lauantain suorituksia
lisää lauantain suorituksia
lauantain ja sunnuntain suorituksia

Ei kommentteja: