torstai 2. kesäkuuta 2011

epiksissä

Tänään käytiin kokeilemassa ekaa kertaa epiksissä kisaavien rataa. Molemmista tuli hylly, mutta tiedänpä nyt ainakin, millainen on ns. "hyvä hylly". :) Ihan mielettömän hyvä fiilis jäi ja mokat oli puhtaasti minun tekemiäni. Noki teki juuri niin kuin sanoin ja juuri niin kuin parhaiten osaa. Ei alisuoriutumisia, ei sähläämistä.

Ensimmäisellä radalla tuli hylly, kun hypyllä 17 ikään kuin oletin, että Noki lukee ajatuksia ja jätin Nokin ottamatta haltuun vetääkseni sen hyppyjen 16 ja 17 välistä hypylle 18. Noki ei tajunnut löperöstä ohjaamisestani tietenkään mitään, eikä osannut arvata, mihin pitäisi mennä, joten se teki kiepin itsensä ympäri ja hyppäsi hypyn 17 takaisin.

Toisella radalla tein (kuten ykköskerrallakin) takaaleikkauksen hypylle 12 ja vedin / yritin vetää Nokin itseäni kohti hypyn 13 yli. Ensimmäisellä kerralla se onnistui, vaikka takaaleikkaus tuli tosi tökeröstä kulmasta ja ihan viime hetkellä. Toisella kerralla onni ei enää suosinut minua, vaan Noki ehti jälleen tehdä kiepin ja tuli välistävetona suorittaen hypyn 13 väärään suuntaan.


Ensimmäinen suoritus


Toinen suoritus

Ei kommentteja: