perjantai 17. kesäkuuta 2011

suu kuin sahara.

Ai mistäkö päättelin, että se oli Iippa Pikkarainen, joka söi kolmen päivän kuivamuonat? Ai että ei se välttämättä mitään kerro, että Iippasen kyljet ovat kuperammat kuin aikoihin? Ai että mistä muka voi olla ihan varma, että se ei ollutkaan esimerkiksi Komppu?

Siitä, että Iippa Pikkaraisen suu oli kuin Sahara ennen kuin ystävällinen omistaja huomasi juomakupin rutikuivaksi. Ja miltä se näyttää, kun pienen koiran suuta kuivaa? Se näyttää siltä, että huulet eivät oikein laskeudu enää luonnollisesti. Huulet pysyvät väärässä asennossa minuuttikaupalla.

Syyllinen.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ja taas.. Oletko ihan varma ettet halua sitä ruokapönttöä? säilytä sitä parvekkeella niin ei vie tilaa sisältä.. ja sinne ei varmasti iippa piippanen pääse varkaisiin.. :)

emilia kainulainen kirjoitti...

Tällä kertaa Lahdessa tapahtui tämä pöydältä varastaminen.. Parvekkeen ovi on kesällä auki koko päivän yleensä ja oon aika varma, että Noki murtautuu niin halutessaan myös ruokapönttöön, jos on sen kanssa samassa tilassa. :D Täytyy kotona hankkia ruokakaapin oveen lapsilukko vissiin.. ;)

Petra kirjoitti...

Voihan Noki...
Ei tulis meillä kuuloonkaan että elukkakaapin (jonka alahyllyllä nappupönttö on) pysyis hetkeäkään kiinni meidän poissaolllessa ilman hakaa.. Rumat jäljethän siitä tulee mut pysyy. Toisessa kaapissa on sitten semmonen liimapintainen, mutta siellä ei ole mitään koiria oikeasti kiinnostavaa, joten sen ne antaa olla.