lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mikkeli 2.7.2011

Mikkelin hyppäri.
Rata meni ihan kivasti aina toiselle putkelle asti. (Tosin Noki rysäytti aika pahan näköisesti renkaaseen, vaikka suorittikin sen ihan oikeasta reiästä..) Toisella putkella unohdin vetää Nokia pois putken lähimpänä olevasta päästä, joten Noki lipsahti väärään päähän. Hylly.
Positiivista: Kepit meni tosi kivasti ja oma fiilis oli, että "ei nää hyppärit ehkä ookaan ihan kauheita". ;)
Negatiivista: Noki astui pituuden päälle.
Erittäin negatiivista: Kun kuulin riman putoavan, oma keskittyminen meni ihan plörinäksi. Fiilis oli, että "äh, ihan sama" ja ehkä siitä syystä Iippa lipsahti putken väärään päähän, kun en enää keskittynyt.


Ensimmäinen agilityrata.
Rata vaikutti ihan kivalta, joskin löytyi monta ansapaikkaakin. Aikomus oli ensin mennä lähdössä esteiden oikeaa puolta, mutta suunnitelma oli pakko vaihtaa, kun totesin meitä edeltäneiden koirakkojen yksi toisensa perään menneen putkeen neloshypyn jälkeen. TARKOITUS oli tehdä takaaleikkaus nelos- ja vitoshypyn väliin, mutta unohdin sen täysin. Noki pääsi lukitsemaan kehän toisella puolella olleen putken ja sinkosi sinne. Hylly. Hyllytyksen jälkeen oma ohjaus oli taas ihan-mitä-sattuu -henkistä, vaikka mentiinkin videon katsottuani näköjään ihan niitä esteitä, mitä pitkin..;) Olisi-varmaan-pitänyt-keskeyttää-rata-eikä-jatkaa-sähläämistä -fiilis oli ennen videon katsomista, mutta eihän tuo nyt _niiiin_ pahalta näyttänytkään.
Positiivista: Kontaktit meni kivasti, Noki ei edes harkinnut karkaamista ennen lupaa. JA sain jarrutettua Nokia ylösmenoille niin, ettei se hypännyt kontakteista yli! Keinu oli ensimmäinen kontakti viikkoon ja olin melkein 100% varma, että Noki juoksee keinusta läpi. Ei juossut!
Negatiivista: Unohdin takaaleikkauksen ja kropalla painoin Nokin väärään putkeen. Menin kepeille ylimielisesti ja jätin kannustamatta keppien lopussa. Noki vissiin meni viimeisen välin väärin. Videosta en oikein näe tarkasti, mutta sellainen fiilis jäi, että kepeissä meni joku väärin lopussa.


Toinen agilityrata.
Rata oli muuten ihan mukava ja suhteellisen helppokin, mutta puomin jälkeen olleet kaksi putkea olivat harvinaisen v*ttumaisesti. Koiraa olisi pakko saattaa toisellekin putkelle, ettei oma liikesuunta käänny vetämään koiraa pois putkesta, mutta samalla olisi ihan sairas kiire hakemaan toisesta putkesta ulos sinkoavaa koiraa, että sen saisi käännettyä muurille. Todettiin Miian kanssa katsomossa minien ja medien perusteella, että ei ole mitenkään mahdollista, että ehdin hakemaan Nokia muurin puolelta, joten oli pakko tehdä sylkkäri toisen putken päähän. Vähän vaikeaa, mutta kylläpä tuo kääntyi ilman ylimääräisiä lenkuroita, vaikka käännös olikin melkoisen sekavaa touhua. Lisäksi olin niin keskittynyt toisen putken päässä tehtävään sylkkäriin, että unohdin ottaa Nokin ensimmäiseltä putkelta haltuun. Tiukka rääkäisy sai Nokin jättämään A:n suorituksen sittenkin sikseen ja palaamaan minua kohti. Huh.

Harmillisesti rääkäisen jotain MENEMENE-tyyppistä toiseksi viimeisen hypyn päällä. Noki kääntyy katsomaan ilmassa minua - ja rima putoaa. Toiseksi viimeinen este taas. No. Jäi hyvä mieli kuitenkin. :)

Ei kommentteja: