sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lempinimiä ja lempipuuhia

Tiitiäinen on tiitiäinen vaikka voissa paistaisi. Se lempinimi on jäänyt käyttöön niin pitkäksi aikaa, että liekö ihan pysyvää mallia.. Komppunen on Komps tai Koo. Ja entäs Pika?

Pikasta on toistaiseksi ainakin tullut niin vahvasti Pikachu, että se tunnistaa chu-äänteen miltei paremmin kuin Pikan.. Myös herra Pikkelström ja Piks ovat löytäneet sijaa majatalosta.

Eilen käytiin Pikachun kanssa ensimmäistä kertaa ihan Oikeesti treenaamassa. Pika juoksi putkea edes takaisin, kun toisessa päässä olin minä ja toisessa Anu vinkulelujen kanssa. :)
---------
 Tänään Noki ensimmäistä kertaa keksi, että Pikan kanssa voi leikkiä! Aivan huikeaa. :) Se se vasta olisikin huippua, jos Noki ryhtyisi Pikan puruleluksi ja leikkitädiksi, niin minun ei tarvitisisi ottaa ihan kaikkia leikkiriehuja hoidettavakseni. :D Lisäksi toki on ihan jo Pikan tulevaisuudenkin kannalta tosi jees, jos Noki opettaa, miten koirat leikkivät kaikella ystävällisyydellä keskenään ilman että käytetään liian kovasti voimakeinoja. Nokilla on nimittäin jokseenkin erikoinen tapa selvitä Pikan puruyrityksistä. Noki suudelmoi niin, että läpse käy. :D Oikea pikkupassivisti tuo Noki: suukkoja, ei aseita!!
2 kommenttia:

Vilkku ja Rommi kirjoitti...

Ihanat veljekset! Onnea uudesta karvatassusta

Nimetön kirjoitti...

Hauska juttu, että Pika on Pikachu. Fami-äiti nimittäin on Famatsu. Jotain japanilaisia sukujuuria taitaa olla ; ).