keskiviikko 19. joulukuuta 2012

MÄÄÄ TAHDON TREENATA!!

Pika on päässyt yhdessä puuhaamisen makuun. :)

Kun ryhdyn kaivamaan jääkaapista kanaa ja pilkkomaan sitä, jaloissa pyörii innosta kitisevä ja kiihtyvällä tahdilla pompahteleva otus. Etenkin naksuttimen käteen poimiminen nostaa kotona sisätiloissa kierroksia hetkessä kohti kattoa.

Tänään tehtiin ihan pari viskipullonkiertojuttuja ja siihen oli kierrosten nousun myötä tullut ihan uutta sykettä. Pullo lopulta kaatuikin, kun hommassa oli sähäkkyyttä. :D

Vastaavasti Vuokkosille meno nostaa intokierroksia Pikassa. Maanantain treeneissä kääpiö ei meinannut malttaa käydä pissalla, kun se pyrki sitkeästi kohti hallin ovea. Kun sitten lopulta suostui hetken keskittymään vessapuuhiin ja pääsi sisään halliin, Pika pyrki suoraan kentälle. "Tänne ei oo tultu lepäilemään, tuu juoksee mun kaaaaaa!!!" Tehtiin Maijan avustuksella putkeen lähetyksiä ja sen lisäksi juoksenneltiin ympäri kenttää. Pika osaa jo tosi paljon paremmin lähteä liikkuvan lelun perään kuin muutama viikko sitten. Pika osaa nyt juoksuvauhdissakin katsoa, mihin suuntaan pallo lähtee lentämään. Pika haki palloa kaukaa kentän toiselta puolelta asti. :)

Tiitiäisen kanssa treenattiin pitkästä aikaa kontakteja. Pikan tulon jälkeen tuntuu, että Nokissa on treeneissä ihan uutta turhaumanpurkuruutia. Se ei saa lähellekään niin paljon huomiota kotona kuin ennen Pikan saapumista, joten treeneistä on parasta ottaa kaikki yhdessä tekemisen riemu irti. Ja sen Noki tosiaan tekee. Kontaktit sujuivat tosi hienosti. Kepeillä tehtiin Niinulan poispäinkäännösjuttua ja sekin toimi ihan pulmitta. En tajua, miksi sama ei toiminut torstaina.

Seuraaviin kisoihinkin on ilmottauduttu - PITKÄSTÄ AIKAA! :) Joulukuun viimeisin päivinä radalle pääsevät sekä Noki että Kola.


Ei kommentteja: