keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Blogin lukijoista, pitkästä aikaa

Eksyinpä pitkästä aikaa kurkkaamaan, mitä Googlen kävijäinfo kertoo blogissa vierailevista ihmisistä.

Heinäkuun 2010 jälkeen tässä blogissa on vierailtu 31 262 kertaa ja nämä käynnit jakautuvat 5842 eri IP-osoitteelle.

Päivittäin blogissa käydään jotakuinkin 15-30 kertaa ja keskimäärin sivulla viihdytään puolisentoista minuuttia. (Kaikkea sitä tuolla palvelussa listataankin.. :D )

Lukijoita on eniten pääkaupunkiseudulta, Kuopiosta, Tampereelta, Lahdesta, Turusta, Lappeenrannasta, Kotkasta ja Seinäjoelta.

Hakusanat ovat vuosien varrella muokkautuneet niin, että blogiin päädytään pääosin ihan ymmärrettävillä hakusanoilla: "noki kola" "noki ja kola" "nokikola" "emilia kainulainen" "vesikoira kola" "kola ja noki perro". Onpa Pikakin päässyt jo hakusanoihin, joskin ihan muutamaan hakuun vasta. :) Hassuja hakusanoja on vain vähän ("pieni höyryveturi", "rekka-auto", "suuta kuivaa", "ammu hirvi", "nukkuminen farmariautossa", jne.. ;).

Kävijöitä löytää blogiin mm. tuttujen ja vieraampien koiraihmisten blogeista. Uutena juttuna liikenteen lähteissä on facebook. Tosin en oikein tiedä, että mistä facessa blogin osoite löytyy, kun en sitä omalta sivultani löydä - tai sitten en vain huomaa mihin olen osoitteen sivullani lisännyt. Tai sitten on vain tullut viitattua blogiin statuspäivityksissä "tarpeeksi" usein.

Mukavaa, että teitä lukijoita riittää! :) Jaksan yhä edelleen hämmentyä ja hämmästyä siitä, kun koirani tunnistetaan uusien minulle vieraiden ihmisten toimesta. :D

Ei kommentteja: