sunnuntai 10. helmikuuta 2013

"MITEN TÄÄLTÄ PÄÄSEE POIS?!!!!"

Tänään Noki teki jälleen tyylilleen uskollisena todella hyvää työtä. Eli tähän voisi kirjoittaa sitä samaa vuodatusta, miten Noki on ihku ja paras ja sitä rataa.. ;)

Harmi kyllä ekalla radalla ylipäätään ohjausvalintani oli ihan pöljä A:n jälkeen, jolloin Nokin kannalta seuraavat kolme hyppyä olivat aika sellaista "ai tänne?!" "ai tonne?!" "siis oho sinnekö?!!!" -tyylistä poukkoilua. Joten eipä ollut ihme, että viimeinen kolmesta rimasta putosi. Olisi pitänyt valssata A:n jälkeen olleen hypyn toiselle puolelle ja tehdä takanaleikkaus kolmannella hypyllä..

Toka rata meni oikein mukavasti siihen asti, kunnes ei enää mennyt. Eli yhdeksän estettä tykitettiin hyvällä vauhdilla ja sujuvasti. Sen jälkeen valssini on myöhässä, Noki livahtaa putken väärään päähän ja sen jälkeen minä olen totaalisen kadoksissa. En kerta kaikkiaan enää saa päähäni, että mihin pitäisi jatkaa. Ajan kuluksi lähetän Nokin uudelleen putkeen (siihen väärään päähän, huoh.. ;) ja yritän sen aikana palauttaa radan mieleeni. Eipä palaa, joten marssitaan radalta pois. :D "Miten täältä oikein pääsee pois?!" -fiilis naurattaa näin jälkikäteen aika rankasti. Jätetään nyt kuitenkin julkaisematta tämä sekoilu, kun ei siinä oikein ole mitään nähtävää. ;)


Ei kommentteja: