keskiviikko 5. helmikuuta 2014

hassuttelua ja asiallisempaa asiaa

Pikan terveystulokset tulivat. Lonkat ovat siellä missä pitää ja kyynärätkin ovat etujalkojen jatkeena. Kennelliiton kunnianarvoinen päätös oli, että lonkat ovat A/B ja kyynärät 0/0. Hyvä niin.

Pika Koomikko ilahdutti tänään pariinkiin otteeseen flunssasta kärsivää sieluparkaani. Vein pojat riehaamaan aksahallille - sillä se on tehokkain tapa saada pojat väsyksiin ja pysyä itse jotakuinkin paikoillaan. (Sen verran tehtiin Pikan kanssa keppejä, että nyt sujuu kuusi keppiä ilman mitään kallistuskulmia. Kaksitoista ei vielä mene pystyssä, mutta niin menee, että ekat kuusi on pystyssä ja vikat kuusi ovat vähän vinot.)

Aksahallilla ehti paitsi juoksuttaa laumaa pallon perässä myös opettaa Pika käymään käskystä kyljelleen. Koomikko iski siinäkin kohdassa ja kun illalla testasin temppua uudestaan, Pika toisti temppuun itse keksimänsä lisämausteen. :D Treenien lopussa Pika ilmoittautui vielä loppuverkan vetäjäksi.


1 kommentti:

Elisa L kirjoitti...

Hassuja noi mustavalkoset! :D Mutta se on kyllä ihan parasta kun saa nauraa hauvojen hassuille jutuille. Unohtuu kaikki muut murheet!