lauantai 22. helmikuuta 2014

jyväskylä KV

Huomenna näyttelyyn. Aivoissa on käynnissä sisällissota, kun toisaalta haluaisin jo huomisen tulevan, että saisin sen toivottavasti ensimmäisen ja viimeisen näyttelykäynnin käytyä. Ja toisaalta suututtaa, että olen menossa tekemään jotain sellaista, minkä takana en itse ollenkaan pysty seisomaan.

No, yksi näyttely sinne tänne, yritän ajatella - vaikka väkisin. Pikalle on kasvamassa varsin kiva turkki. Etenkin etuosaan tulee ihan itsestään tiivistä takkuamatonta rastaa. Takapuolessa on pehmeää karvaa enemmän kuin rastoihin tarvittaisiin, mutta tuo pehmeän karvan alue on ehkä kämmenen kokoinen. Ainoa haitta turkista on se, että se on todella tiivis ja sen myötä myös hillittömän lämmin.

Annina juoksuttaa Pikan huomisessa kehässä, koska Anninalla on juniorhandler-osaamista ja takuulla miljoona kertaa selkeämpi käsitys "oikein" seisovasta perrosta kuin minulla. Täytyy toivoa, että Pikachu suostuu juoksentelemaan Anninan kanssa kehässä. Eiköhän se suostu. Pika ei näyttelytouhuja ole harjoitellut oikeastaan yhtään, mutta se on kulkenut mukana agilitykisoissa, joten epäilisin huomisen hässäkän olevan sille sitä kautta täysin tuttu tilanne. Paikalle on käsittääkseni saapumassa enemmänkin tuttuja vesikoiraihmisiä, mikä on kiva juttu.

Arg. Tiedän pyörittäväni myrskyä pikkuruisessa muovimukissa tämän näyttelykäynnin takia. Syy on suorastaan tyhjänpäiväinen ja silti se on aiheuttanut päässäni sotatilan. Mutta ei voi mitään. Tällä hetkellä en pysty ymmärtämään, miksi agilityn harrastamisen pitäisi millään tavalla liittyä ulkomuototuomarointiin. Kai siihen on joku tosi hyvä syy.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hyvinhän se meni.
ERI tuli. :-)

Anne kirjoitti...

Odottelen kommentteja tapahtumasta, vastasiko odotuksia vai jotain ihan muuta? Saan itse näppylöitä näyttelyistä, enkä tiedä olisiko siedätyshoidosta apua...

Asiasta ansaan. Kiitos hyvistä vastakäsivinkeistä ansaputkenpäitä ohitettaessa. Meillä ihankin käytössä nykyään ja monet kivikot vältetty tällä.

emilia kainulainen kirjoitti...

Kiva jos vastakäsijutusta oli jollekin iloa! :) Näyttelyt ovat tapahtumana kyllä tuttu ja sikäli vastasivat täysin odotuksia. Lapsena jaksoin ihastella ja ihmetellä kaiken maailman rotuja ja tuijotella eri näköisiä otuksia. Nyt, kun oma koiralauma on ns. "täysi", ei näyttelyistä jää käteen juuri mitään.