sunnuntai 9. helmikuuta 2014

kisoissa jälleen

Aamutuimaan ajeltiin Vuokkosille kolme rataa juoksemaan. Ensimmäinen meni ihan harakoille liki kaikilla mahdollisilla tavoilla. Noki tuli tokasta hypystä ohi (!!!!) kun hyppy oli tosi vinossa, ja sen korjaaminen aiheutti yhteisen rytmin täydellisen katoamisen.

Päivän valjetessa päästiin toiselle radalle, jossa maaliin juostiin yhden pudonneen riman aiheuttaneen vitosen kanssa. A:lle viennissä olisi pal-jon parannettavaa. En tajua, miksen tehnyt hypylle puolenvaihtoa tavalla tai toisella.

Kolmas rata oli profiililtaan sellainen, että lopulta tuloslistoissa oli 40 nollaa! Noki sijoittui omalla nollallaan sijalle 26. :D En oikein tiedä, miksi radan lopussa keppien aikana pistin ihan vaan hölkäksi enkä missään vaiheessa nostanut vauhtia kahden viimeisen hypyn kiihdytykseen. Ei vaan jotenkin irronnut tänään.

Päivän ehdoton onnistuminen oli agiradalla kepeillä tehty hypyn layerointi. Juuri viime tiistaina Lotta pisti kokeilemaan jotakuinkin täsmälleen samanlaista layerointia ja se toimi ihan ongelmitta. Niinpä päädyin testaamaan samaa myös kisoissa. Olisihan tuon hypyn voinut muullakin tavalla ohjata, mutta nyt on testattu, että hypyn layerointi toimii myös kisoissa. :)

Seuraavan kerran kisataankin sitten vasta maaliskuussa.
Ei kommentteja: