torstai 13. maaliskuuta 2014

WOHOOO SIISTIIII TÄYSIIII!

Jesh, Pika on yhdistänyt puomiin tällä hetkellä todella hienosti raivokkaan "TURHAUTTAA NIIN ETTÄ HALKEEN!" -tyyppisen sinkoamisen. Noki toimi jälleen tänään erinomaisena turhaumakoneena, mutta eipä Pika himmaillut puomilla edes ensimmäisellä suorituksella ennen Nokin turhauttamisvuoroa. :) Pika teki tänään siis ensimmäistä kertaa tämän nopeutusprojetin alettua Ojangon puomia, mutta "uusi" puomi ei aiheuttanut jännitystä kuten Akatemialla tiistaina ensimmäisillä kahdella suorituksella aiheutti.

Tänään tehtiin myös ensimmäistä kertaa niin, ettei kukaan pitänyt Pikaa kiinni, vaan lähetin Pikan puomille hypyn takaakierrosta. Pika sinkoutui puomia pitkin samalla raivolla kuin kiinni pidettynä. Jäi ihan tosi hyvä mieli! :)

Testailtiin tänään myös sitä, miten nopeasti niistosta voi lähteä liikkeelle ilman, että Pika kieltää hypyn. Vastaus: niin aikaisin, että en saanut Pikaa lopultakaan ottamaan hypyltä kieltovirhettä! En siis, vaikka oikein yritin. Kun olin merkannut hypyn ja lähdin siitä oikeastaan suoraan Pikaa kohti (ikään kuin rata jatkuisi 180 astetta niistohypyltä takaisin tulosuuntaan), niin Pika kävi kuuliaisesti suorittamassa hypyn ja kaahasi sitten perääni. Wautsi! Nokille ei ikimaailmassa voisi tehdä noin nopeaa liikkeelle lähtöä, koska se kääntyisi aivan takuulla perääni. Taitava pentu pentunen tuo Pikachu. :)

Puomi rokkaa!
)

Jatkossa on aikomuksena ryhtyä taas palauttelemaan pysäytystä puomille. Oli se sitten pitkä tai lyhyt projekti, niin ainakin tällä hetkellä on tunne, että se projekti on hintansa väärti. Tuo puomilla tällä hetkellä oleva nopeus ja into on niin sydäntä lämmittävää, että hinkkaan mielelläni alastuloja pidemmänkin aikaa kuntoon. ;) Tällä hetkellä suunnitelma on, että apupalkkaaja tulee namialustan ja superherkkujen kanssa alastulolle syöttelemään vauhdilla saapuvaa Pikaa. Näin minun ei tarvitse korottaa ääntäni tai tehdä mitään taikatemppuja. (Toivottavasti. ;) Eikä toivottavasti tarvitse myöskään tarjota Pikalle mielellään ainoaakaan "oho!" -suoritusta pysäytyksen palauttamisen alkutaipaleelle, koska haluaisin välttää kaikki epäonnistuneet suoritukset puomilla nyt vielä ainakin jokusen tovin.

Saas nährä kuis äijän käy.

Ei kommentteja: