torstai 22. tammikuuta 2015

älä valita

Rehellisesti sanottuna tänään oli aika luovuttajafiilis, kun suunnattiin Timon treeneihin. Ihan vaan siksi, että esteet 20-22 vaikuttivat täydellisen mahdottomilta Pikan kanssa tehtäviksi. Ja nimenomaan A:ta olisi tarkoitus tällä hetkellä treenata radan osana.

Mutta annas olla! Treenithän meni oikeinkin mukavasti! :) Neloselle lähetys oli ensimmäisellä kerralla epämääräinen huitaisu, mutta kun sain askelmerkit kohdilleen, niin hyvin irtosi ja sain tehtyä kutoselle persjätön. Takaakiertoepävarmuus kuitenkin kostautui, kun huitaisin seiskan takaakiertoon. Pika oli kuulemma ensimmäinen, joka irtosi putkeen 25. :D Monta kertaa. Sain lopulta seiskalle ja siitä JAPANILAISELLA (jee, uusi lempiohjaukseni!) kasille. Siitä homma luisti ihan mukavasti viidelletoista. Sillon alkoi homma ohjaajalla painaa kintuissa. :D En vain pystynyt juoksemaan niin lujaa, että Pika olisi mennyt keinulle. Timo ruoski juoksemaan uudestaan, joten sinne keinullehan se sitten meni.

Ja päästiin me lopulta A:llekin. Sanoin jo etukäteen, että ei tule onnistumaan. Liian vahva sivulle irtoaminen, eikä edes boksia autossa mukana avuksi. Onneksi lähdin kuitenkin yrittämään, kun Timo vannotti, että "Ei se mikään sivuirtoaminen ole, sä lähetät kaukaa kahdellekympille ja olet jo A:n toisella puolella ottamassa vastaan, kun Pika tulee A:lle." Ja niinhän se sitten todella meni! Osumakin oli oikein mainio, ei mikään yläreunan hipaisu.

Treeni kävi oman kunnon päälle kaikkine juoksupätkineen, joten ihan treenin loppupuolella totesin, että "ei pysty enää!" Sain vahvaa sympatiaa kouluttajaltani. "Jos pystyy valittamaan, pystyy myös juoksemaan. Sitten, kun kuuluu vain pihinää, sitten ei enää pysty. Uudestaan." ;) Onneksi Nokin kisapäivä on vasta lauantaina.. Jalat ehtivät ehkä edes aavistuksen toipua tästä rääkistä.

1 kommentti:

Urpå-Maiju kirjoitti...

Klassinen Timon kommentti :)