torstai 1. tammikuuta 2015

uusivuosi

Hyvässä seurassa hyvää ruokaa ja juomaa ja pelailua - ja koiria. Viisi koiraa mahtui oikein mainiosti Espoonkeskukseen juhlistamaan uutta alkavaa vuotta. Komppu Komppunen suvaitsi pilkullisia asiallisesti, Noki synkisteli vain vähän ja Pikkari riehui vain hyvin hillitysti Taimin kanssa. Karvaiset olivat niin rentoja koko illan, että uskaltauduin viemään Kolankin vielä kymmenen aikaan iltasella pissalle. Koko lauma suhtautui melko jatkuvaan räjähtelyäänistä koostuvaan taustameluun kuin sitä ei olisi olemassakaan. Hyvä pojat! :)

Vuoden 2015 ensimmäinen aamu aloitettiin raukeissa merkeissä ja aamupalan ja aamulenkin jälkeen viisi koiraa ryhtyi jatkamaan lepäilyä. Noki otti lepohetkestä _kaiken_ ilon irti, kun Miika vitsillä peitteli omin lupineen sohvalle kavunneen Nokin tyynyillä ja lampaantaljalla. Noki ei mytyn alta hievahtanutkaan seuraavaan tuntiin. :D Ei, vaikka Miika kutsui Miskan häiriköimään prinsessan unia.


Alkaneen vuoden kunniaksi mustavalkoiset kävivät Nokin aloitteesta kehityskeskustelun, jossa puitiin kulunutta vuotta ja Pikan kasvua isoksi pojaksi. Hetken aikaa allekirjoittanut oli aika varma, että tuossa hetkessä siirretään lauman kakkospojan valtikka Pikkarille, mutta näköjään Noki haluisi vielä ainakin toistaiseksi pitää paikkansa. Noki murisi häntä pystyssä ja kehoili silmät pullistellen. Pikkari ei laskenut häntäänsä ja hurrasi sekin hiljaa ja huulia värisytellen. Pojat saivat ihan keskenään käydä tämän keskustelun ihmisten siihen sekaantumatta - ja lopputulema tosiaan oli, että Pikkari hiljeni ja väisti ja Noki sai lopettaa murinansa henkisenä voittajana. Fyysistä ottelua ei tarvittu, sillä ainakaan tällä kertaa Pikkari ei halunnut lähteä ottamaan miehestä mittaa.

Kehityskeskustelun jälkeen Noki kävi tavoilleen uskollisena pesemässä Masi Pallopään (Main Pikalle antama erittäin kuvaava lempinimi!) etuhiukset ja korvat.

Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi!
Pika "Masi Pallopää" ja kaverit

Ei kommentteja: